Cum a trecut Paula Seling peste divorțul de Radu Bucura: "Necesită forță. O piedică a fost când..."

Publicat pe

Cum a trecut Paula Seling peste divorțul de Radu Bucura. Artista Paula Seling a avut parte de o perioadă în care viața ei s-a schimbat atât la nivel personal, cât și profesional. Anul trecut vedeta a divorțat de cel care i-a fost soț vreme de 17 ani, dar și manager. Paula Seling a fost nevoită să ia viața de la capăt, alături de fiica ei adoptivă, Elena. Seling a spus cum a reușit să depășească peste momentul divorțului, după un mariaj atât de îndelungat și cum au afectat-o cele întâmplate în ceea ce privește cariera.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cum a trecut Paula Seling peste divorțul de Radu Bucura. Paula Seling este o artistă foarte apreciată, a cărei viață personală a fost ținută sub cheie, până anul trecut. Artista și soțul ei, Radu Bucura, s-au despărțit după 17 ani de mariaj, ceea ce a generat un val de atenția asupra Paulei Seling și a familiei sale. Cântăreața a tratat întreaga situație cu discreție și diplomație, continuând să se focuseze pe fiica ei, Elena și muzică. Paula Seling relatat cât de dificil i-a fost de fapt în perioada de după divorț și cum a reușit să depășească acel moment.

Cum a trecut Paula Seling peste divorțul de Radu Bucura: "Necesită forță. O piedică a fost când..."Cum a trecut Paula Seling peste divorțul de Radu Bucura: "Necesită forță. O piedică a fost când..."

Cum a trecut Paula Seling peste divorțul de Radu Bucura

Paula Seling a mărturisit că momentul divorțului a fost un adevărat test de forță interioară, deoarece trebuia să se detașeze de problemele personale și să urce pe scenă în fața publicului ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Citește și: „Un organizator are o problemă personală cu o piesa din Patrimoniul UNESCO pe care doream să o cânt”. Paula Seling, adevărul despre scandalul cu TVR, după finala Eurovision România

Citește și: Paula Seling „a plecat plângând din sediul TVR”, după finala Eurovision România. De la ce e pornit scandalul: „Nu sunt o persoană care să spună…”

Uneori am senzația că sunt cel mai slab om de pe planetă și uneori mă scutur de toate incertitudinile și nesiguranțele, și merg mai departe, și mă urc pe scenă, și-mi dau seama că a necesitat o forță mare să faci abstracție de orice fel de alte greutăți, să te urci pe scenă și să dăruiești tot publicului tău și asta probabil că necesită o oarecare forță.' a spus Paula Seling la FRESH by UNICA.

Paula Seling: „Uneori mai verși o lacrimă”

Paula Seling a relatat că a fost afectată recent de drama unei persoane apropiate, care se confruntă cu probleme de sănătate.

„Chiar nu de mult, aflând că o persoană foarte dragă mie are nevoie de o intervenție și, bineînțeles, ca orice om cu grijă și cu iubire nu am putut să nu-mi fac griji și, când îți faci griji, probabil că uneori mai verși o lacrimă.' a precizat Paula Seling la FRESH by UNICA.

Paula Seling: „O piedică a fost atunci când…”

Imediat după divorț, Paula Seling a devenit și mai protectoare față de familia ei și a refuzat să ofere acces la viața personală, chiar dacă această atitudine i-a dăunat în plan profesional.

„O piedică foarte interesantă a fost când – toată lumea știe că eu sunt genul de persoană care protejează viața de familie și, în general, nu îmi place să vorbesc despre lucrurile personale sau, dacă vorbesc, vorbesc lucruri cât mai senine și deschise, pentru că eu consider că nu este „vina' familiei mele sau oamenilor dragi mie că sunt familie de persoană publică. Și au fost momente când s-a condiționat discuția sau promovarea unor materiale pe care le scoteam de vorbitul despre lucruri personale și atunci am refuzat și am plecat mai departe', a mărturisit Paula Seling.

Paula Seling: „Schimbări radicale s-au întâmplat în ultimul an”

Paula Seling a spus că deși anul trecut a fost unul plin de schimbări radicale în plan personal, a avut oameni care au ajutat-o să treacă prin acea perioadă.

„O schimbare radicală a fost sau schimbări radicale s-au întâmplat în ultimul an. De anul trecut până acum, când a trebuit să mă adaptez noului mers al lucrurilor și să găsesc soluții pentru toate problemele.

Din fericire, repet, am avut oameni, echipa mea alături care m-a ajutat foarte mult să adaptez lucrurile cât mai repede și să pot să merg mai departe. Alte schimbări au fost când m-am mutat, spre exemplu, definitiv la București din Baia Mare, copil fiind, și mi-a fost greu să mă adaptez, dar până la urmă am reușit.' a declarat Paula Seling la FRESH by UNICA.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă