Cum va afla Emily Burghelea sexul celui de-al doilea copil. Vedeta a primit rezultatul: „De data asta...”

Publicat pe

Cum va afla Emily Burghelea sexul celui de-al doilea copil. Emily Burghelea urmează să devină mamă pentru a doua oară, vestea fiind dată chiar de simpatica vedetă în urmă cu doar câteva luni. Chiar dacă mai are puțin până își va cunoaște bebelușul, nu a aflat sexul bebelușului! Prietenii ei se vor ocupa de organizare unui gender reveal.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum va afla Emily Burghelea sexul celui de-al doilea copil. Emily Burghelea se poate declara o femeie împlinită atât de plan profesional, cât și pe plan personal. Fosta concurentă de la Bravo, ai Stil! urmează să devină mămică pentru a doua oară și abia așteaptă momentul în care își va strânge bebelușul în brațe.

Cum va afla Emily Burghelea sexul celui de-al doilea copil. Vedeta a primit rezultatul: „De data asta...'Cum va afla Emily Burghelea sexul celui de-al doilea copil. Vedeta a primit rezultatul: „De data asta...'

Într-un interviu recent, Emily Burghelea a povestit că, la primul copil, nu a putut aștepta prea mult și a rupt plicul, pentru a afla sexul bebelușului. În schimb, acum i l-a înmânat unor prieteni, care se vor ocupa de organizarea unui petreceri, unde invitații vor afla dacă este fetiță sau băiețel.

Citește și: Fiica lui Emily Burghelea a fost externată din spital. Cum se simte:„Încă are simptome'

Citește și: Emily Burghelea, probleme cu cea de-a doua sarcină. Ce a pățit la filmări:”Nu am putut să stau”

Citește și: Cum se simte Adriana Simionescu în primul trimestru de sarcină:'Primul trimestru e cel mai greu'

Citește și: Ce probleme au Oana Roman și Marius Elisei cu afacerea familiei:„Ne chinuim. De când e frica asta cu facturile și cu utilitățile…’ / EXCLUSIV

Cum va afla Emily Burghelea sexul celui de-al doilea copil

Emily Burghelea are doar 23 de ani, este deja mamă și soție, iar acum urmează să nască pentru a doua oară. Formează un cuplu minunat cu Andrei, dar are și o carieră de succes. Într-un interviu recent, vedeta a vorbit deschis despre viața sa, dar și perioada minuntată prin care trece acum.

Printre altele, a mărturisit că nu știe, pentru moment, sexul celui de-al doilea copil, plicul în care se regăsește această informație a fost înmânat unor prieteni.

Cum am ieșit din spital am dat plicul, la Amedea am intenționat să nu știm sexul, dar am ieșit din spital cu plicul și până la mașină l-am desfăcut. Nu am mai ajuns să îl punem în torpedou, l-am desfăcut direct și am verificat exact ce este și nu am făcut bine. De data asta am zis că dacă tot este al doilea copil…la primul zici că este adrenalina mai mare, la al doilea copil să reușim să ne păstrăm calmul. Ți-am zis, nu l-am mai băgat în torpedou, l-am dat unor prieteni și se vor ocupa ei de organizat, de baloane.„, a spus Emily Burghelea, potrivit Ego.ro.

Ce planuri are de ziua ei de naștere

Totodată, întrucât urmează să-și serbeze ziua de naștere, în data de 11 noiembrie, Emily Burghelea s-a gândit deja cum vrea să petreacă. Nu vrea ceva sofisticat, ci doar să fie alături de câteva persoane apropiate, într-un cadru restrâns.

Nu m-am gândit încă, am atât de multe de făcut până la ziua mea încât la asta nici nu m-am gândit. Sper că o să fie drăguț. Nu îmi fac foarte multe planuri pentru că vreau să mă las să fac ceea ce simt în ziua respectivă. Nu vreau chestii sofisticate, nu vreau nicio petrecere, sunt sătulă de petreceri. (râde) Serios, am avut atât de multe. Am avut logodna, am avut cununia civilă, am avut cununia religioasă, am avut nunta mare, am avut botezul. Tot ce îmi doresc acum este să nu fac petrecere. Avem motiv de bucurie, dar fără petrecere„, a mai adăugat vedeta, potrivit sursei citate anterior.

sursă foto- Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter