Nicoleta Luciu vrea să revină în televiziune, după 10 ani de pauză: "Sunt deschisă la propuneri, aștept oferte"

Publicat pe

Nicoleta Luciu vrea să revină în televiziune, după 10 ani de pauză. Nicoleta Luciu a revenit la TV, în juriul iUmor, de la Antena 1, după 10 ani de pauză, însă această apariție a brunetei a fost una ocazională și nu este jurat de sine stătător. Nicoleta Luciu declară, însă, își dorește să apară mai mult la TV, dar toate posturile sunt ocupate momentan.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Nicoleta Luciu vrea să revină în televiziune, după 10 ani de pauză. Nicoleta Luciu a apărut în juriul iUmor, în ediția de duminică, 6 noiembrie și recunoaște că a avut emoții. Brunetei îi este dor de televiziune și chiar dacă locuiește acum la Miercurea-Ciuc, este deschisă la propuneri viitoare.

Nicoleta Luciu vrea să revină în televiziune, după 10 ani de pauză: "Sunt deschisă la propuneri, aștept oferte"Nicoleta Luciu vrea să revină în televiziune, după 10 ani de pauză: "Sunt deschisă la propuneri, aștept oferte"

Nicoleta Luciu vrea să revină în televiziune, după 10 ani de pauză

De dragul soțului, Nicoleta Luciu a ales să se retragă din televiziune, în urmă cu mai bine de zece ani. Chiar dacă avusese succesul dorit, mai ales că a jucat și în diferite producții de film, vedeta a renunțat la luminile reflectoarelor pentru o viață liniștită alături de partenerul ei de viață, Zsolt Csergo.

„Am filmat trei emisiuni pentru Antena 1. Nu m-am mutat în București. Stau tot în Miercurea – Ciuc. Am făcut naveta când veneam să filmez. Îmi doresc să revin în televiziune, dar momentan sunt toate locurile ocupate.

Vreau un proiect în care să am o emisiune o dată pe săptămână. Nu mai mult! Nu îmi doresc să fie în fiecare zi, pentru că nu pot.

O dată pe săptămână este suficient! Pe mine mă mulțumește. Acum, eu una, aștept oferte. Sunt deschisă la propuneri!', a declarat Nicoleta Luciu, pentru Click!.

Citește și: Șerban Huidu a vrut să se împace cu Mihai Găinușă:'L-am sunat de cel puțin zece ori, dar…'

Citește și: Ella Tina de la Puterea Dragostei e în doliu, după ce mama ei a murit:„Jumătate din inima mea a încetat să mai bată’

Citește și: Smiley și-a pierdut vocea: „Abia pot să vorbesc, intru în pauză vocală'.La ce remediu a apelat artistul pentru a putea cânta din nou

Nicoleta Luciu, jurat la iUmor

Deși familiarizată cu camerele de filmat şi luminile reflectoarelor, emoțiile au copleșit-o pe Nicoleta Luciu la scurt timp după ce a păşit în platoul emisiunii iUmor.

„Ce emoții am!”, a exclamat vedeta, iar Delia a încurajat-o. Ulterior, jurata a mărturisit: „Pe Nicoleta Luciu n-a mai văzut-o nimeni de o grămadă de ani și m-am bucurat să văd că este la fel de frumoasă. Arată superb!„.

Întrebată despre absența de pe micile ecrane și de la evenimentele mondene, vedeta a răspuns: „Copiii au fost prioritari„, iar Costel a concluzionat:

„4 copii – nu prea mai ai timp să faci chestii. Și… înseamnă că și-a dorit mai mult să fie mamă de cât să fie în centrul atenției, în lumina reflectoarelor”.

Nicoleta Luciu a dezvăluit în cadrul interviului că urmărește show-ul de umor și că de multe ori și-a dorit să fie și ea la masa juraților. „Mie-mi place iUmor și mi-am dorit și eu să fiu o dată în juriu. Nu știu cui i-a venit ideea asta genială de a aduce un invitat în juriu!’, a mărturisit Nicoleta.

Nicoleta Luciu nu-și mai dorește încă un copil

Nicoleta Luciu are patru copii: Zsolt Jr. și tripleții Karol, Kim și Kevin.

„Copiii sunt bine! Mi-au schimbat mult viața, dar chiar și așa pot să îți zic că e suficient. Nu îmi mai doresc alt copil. Am și 42 de ani. Este ok așa cum sunt! Nu mă consider o mamă eroină pentru că am patru copii. Sunt femei care au și câte 10 copii.

Acele persoane sunt mame eroine, nu eu. Ne creștem copiii așa cum credem, eu și Zsolt, că așa este mai bine și mai frumos.

Soțul este și el bine, sănătos. Ne înțelegem minunat și nu avem probleme în cuplu. Nu știu ce ai auzit tu… Nu știu ce probleme… Eu pot să îți zic că lucrurile între noi doi sunt foarte bune', a conchis pentru Click! Nicoleta Luciu

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter