Cupluri care cred în căsătorie

Publicat pe

Trăim niște vremuri în care instituția căsătoriei s-a demonetizat, cei mai mulți tineri alegând să conviețuiască fără acte și deci fără… grija divorțului. Iată însă că sunt și cupluri care preferă să-și oficializeze relația și rezistă probei timpului cu brio. Printre „curajoșii' care s-au luat cu acte sunt însă și nenumărate vedete din showbiz care au relații de lungă durată și familii frumoase.

 

Dacă recent v-am prezentat cuplurile din showbiz care au relații frumoase de ani de zile fără să fi trecut pe la ofițerul stării civile, iată că a venit rândul să facem dreptate și familiei tradiționale, respectiv celor care se căsătoresc cu acte. După cum veți vedea, numărul celor care au mariaje de lungă durată e la fel de mare ca al celor care au ales comuniunea consensuală, deci, până la urmă, dragostea nu ține de prezența sau absența acelui petic de hârtie…

Citește și: Jay Z a vorbit pentru prima dată despre momentele grele din relația cu Beyonce – „Relația nu a fost construită în totalitate pe adevăr”

În lumea tumultuoasă a showbizului, unde cei mai mulți devin mai preocupați, în timp, de carieră și de biznisurile personale decât de dragoste, mariajele au șanse mult mai mici să rezite decât în lumea oamenilor de rând. Cu toate acestea, avem niște exemple care ne dau speranță… Unul dintre cuplurile cele mai solide din showbiz este cel format din Andreea Bănică și Lucian Mitrea, care, din 2008, sunt căsătoriți și au o fetiță și un băiețel. Se pare că aici relația impresar-artist nu a stricat povestea de iubire, cei doi fiind împreună, de altfel, de 20 de ani. O relație de invidiat au și Andra și Cătălin Măruță, care sunt căsătoriți tot din 2008 și au tot doi copii superbi (David și Eva). Tot în același an s-au căsătorit și fotbalistul Cristi Chivu și Adelina, iar fiicele lor Natalia și Anastasia s-au cunoscut în următorii doi ani.

Citește și: Harper Beckham a avut parte de o aniversare demnă de o prințesă

Unul dintre cele mai nonconformiste cupluri din showbiz este cel format din Cabral și Andreea Ibacka, și ei căsătoriți din 2011. Umorul lui Cabral, care scrie pe blogul personal despre „chinurile' sale de bărbat însurat, și replicile savuroase ale soției sale fac deliciul tuturor, dezvăluind, de fapt, comuniunea perfectă dintre cei doi. De o căsnicie fericită, alături de un soț iubitor și doi copii acum adolescenți, are parte și Andreea Esca, știrista spunându-i DA lui Alexandre Eram în anul 2000.

Citește și: Melania Trump și Brigitte Macron au fost eclipsate la summit-ul G20. cine este Prima Doamnă care a atras toate privirile

Printre cele mai longevive căsnicii este, cu siguranță cea a Loredanei, care anul acesta împlinește 19 ani de căsnicie alături de Andrei Boncea, un adevărat record, dat fiind că viața de artist este una dintre cele mai solicitante. Cu toate astea, Loredana și-a făcut mereu timp pentru fiica și soțul ei și a fost și permanent pe val din punct de vedere profesional. Artista ne dezvăluie, de altfel, cum se poate găsi un echilibru între viața personală și cea profesională: „Trebuie să-i înţelegi nevoile celui de lângă tine, iar el pe ale tale. Şi să-ţi respecte meseria, opţiunea ta de a munci şi visele tale. Eu am crezut în visele lui, el crede în visele mele şi fac tot posibilul să fie bine.'. Până la urmă, atât de simplu e…

 

 

 

Cupluri care cred în căsătorieCupluri care cred în căsătorie

Oana Pantazi 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter