Cupluri hot şi femei superbe la Governors Awards 2014

Publicat pe

Hollywood-ul se pregăteşte pentru un nou sezon al Premiilor Oscar, numeroase vedete participând în acest weekend la Governors Awards 2014, eveniment organizat înainte de începerea sezonului Oscar.

 

A fost ocazia perfecta pentru cuplul Jennifer Aniston-Justin Theroux să îşi facă o nouă apariţie de senzaţie pe covorul roşu.

 

În cadrul acestei gale, scenaristul Jean-Claude Carriere, regizorul japonez de filme de animaţie Hayao Miyazaki şi actriţa irlandeză Maureen O’Hara au primit câte un premiu Oscar pentru întreaga carieră. În aceeaşi seară, cântăreţul şi actorul Harry Belafonte a fost distins cu premiul Jean Hersholt, în semn de omagiu pentru activitatea sa umanitară.

 

Premiile Oscar vor avea loc pe 22 februarie 2015 si vor fi prezentate de actorul Neil Patrick Harris, starul serialului How I Met Your Mother'. Nominalizarile vor fi anuntate pe 15 ianuarie.

 

Foto: Hepta

 

Cupluri hot şi femei superbe la Governors Awards 2014Cupluri hot şi femei superbe la Governors Awards 2014
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter