Iubitele Prinţului Harry al Marii Britanii

Publicat pe

E popular, modest, distractiv, mare iubitor de petreceri, rebel, asumat când vine vorba de propriile greşeli, pe scurt, prototipul băiatului cool pe care să-l iubeşti şi să-l prezinţi părinţilor. Atunci de ce îi e atât de greu să-şi găsească o iubită stabilă?

 

Apropiaţii dezvăluie că Harry, în ciuda angajamentelor pu­blice pe care le onorează cu mare seriozitate, n-a depăşit încă etapa adolescentină în care libertatea era cel mai mare avantaj. Harry a înţeles de­mult statutul său de prinţ, însă ştie bine că nu el e pionul principal în peisajul regal britanic. Are o fire rebelă care îl îndeamnă să încalce etichetele şi uzan-ţele, dar şi norocul de a se fi născut într-o societate îngăduitoare în faţa acte­lor de teribilism inofensi­ve. Cressida Bonas, fosta lui iubită cu care a avut o relaţie de doi ani încheiată acum câteva luni, s-a simţit stingheră în tot acest timp, a ocolit apariţiile publice alături de iubitul ei şi a încercat să evite statutul de prinţesă-în-aşteptare. De altfel, rela-ţia lor a fost una discretă de la început – s-au cunoscut prin intermediul prinţesei Eugenie, verişoară primară a prin-ţului, şi au încercat mereu să se ţină de­parte de atenţia presei. Pe tot parcursul relaţiei, Harry a invitat-o de mai multe ori să-l însoţească la diverse acţiuni oficiale, însă abia în primăvară au participat împreună la un eveniment caritabil unde el a ţinut un discurs, iar ea s-a străduit să-şi menţină un zâmbet larg până la final.

 

Fata cuminte şi planuri de nuntă

 

În urmă cu câteva luni, din dorinţa de a-şi arbora independenţa, Cressida s-a mutat într-un apartament din cartierul Sheperds Bush alături de o prietenă şi a acceptat un job „serios' în marketing. Chiar şi aşa, la un moment dat, presa din Marea Britanie a început să vor­bească despre o logodnă, iar asta se poate s-o fi speriat pe Bonas, deşi din partea mamei ei a primit toate încu-rajările din lume. Lady Mary Gaye Cur­zon, o aristocrată celebră mai ales pen­tru viaţa ei amoroasă palpitantă, a fost căsătorită de patru ori şi are cinci copii, Cressida fiind născută în timpul maria­jului cu cel de-al treilea dintre ei, Jeffrey Bonas. Totuşi, în faţa zvonurilor de nuntă, blondina pare să fi făcut un atac de panică de vreme ce a refuzat să-l în-soţească pe Harry în Memphis, la nunta unui bun prieten al acestuia. Vestea că prinţul va merge singur la eveniment a fost urmată de cea a despărţirii. Expli­caţia a venit din partea apropiaţilor, care au vorbit despre imaturitatea celor doi, precum şi despre firile lor diferite: el, extravertit, petrecăreţ şi amuzant, iar ea mai discretă şi liniştită.

 

 O viaţă nebună, nebună de tot

 

Deşi prinţul şi-a exprimat în public do­rinţa de a-şi întemeia o familie precum fratele său William, în privat a recunos­cut că nu se simte încă pregătit pentru asta. Se pare că, în realitate, Harry nu a reuşit s-o uite cu adevărat pe Chelsy Davy, frumoasa din Zimbabwe alături de care a avut o relaţie zbuciumată, dar intensă, vreme de şapte ani. În tot acest timp, presa din întreaga lume a urmărit cu sufletul la gură povestea lor spu­moasă, cu petreceri memorabile şi despărţiri dureroase, urmate de îm-păcări ca în filme, vacanţe exotice şi aventuri nebune în Africa. În ciuda apa­renţelor, nici Chelsy nu se dădea în vânt după rigorile impuse de Casa Regală Britanică, îl iubea pe Harry, dar nu şi monarhia. O vreme Chelsy a mers mâ-nă în mână cu Kate Middleton, pe atunci iubita lui William, fiind adesea comparate ca educaţie, avere sau stil vestimentar. Deşi unii spuneau că Chelsy nu are stofa necesară pentru a ajunge prinţesă, au fost şi păreri mai îngăduitoare care i-au admirat naturale-ţea şi asemănarea cu Harry din punct de vedere al personalităţii. În cele din urmă, s-au despărţit în 2011, iar Harry a încercat să-şi refacă viaţa amoroasă alături de Florence Brudenell-Bruce.

 

Recent, fiul cel mic al lui Charles a relu­at legătura cu modelul Caroline Flack, cu care a mai avut o scurtă relaţie în urmă cu câţiva ani, imediat după despăr-ţirea de Chelsy. De data aceasta însă, se pare că între cei doi e vorba mai mult despre o prietenie specială decât despre o dragoste pasională reînviată ca din se­nin. Ca dovadă, unele tabloide din Ma­rea Britanie au scris că Flack s-ar iubi cu managerul muzical Jack Street, sus-ţinând aşadar varianta că Harry şi Caro­line n-au nicio legătură amoroasă.

 

Moştenirea prinţului

 

Se poate însă ca în această perioadă, lui Harry nici să nu-i stea gândul la iubire. Luna trecută, când a împlinit 30 de ani, a intrat în posesia moştenirii lăsate de mama sa. Conform testamentului re­dactat de Diana în 1993, Harry a primit 10 milioane de lire sterline, aceeaşi sumă pe care a încasat-o şi fratele său William în urmă cu doi ani. În plus, fiul cel mic al lui Lady Di a moştenit şi ro­chia de mireasă a acesteia, păstrată până atunci de fratele ei, lordul Charles Spencer, precum şi alte obiecte care i-au aparţinut prinţesei.

 

În afară de asta, veniturile actuale ale lui Harry se ridică la aproximativ 45.000 lire/ an, bani câştigaţi din funcţia de căpitan în armată, aşa încât, o vreme cel puţin, prinţul va fi ocupat să facă o serie de calcule.

 

CLAUDIA COJOCEA Foto HEPTA, NORTHFOTO

 

Iubitele Prinţului Harry al Marii Britanii Iubitele Prinţului Harry al Marii Britanii
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter