Dan Capatos, prima apariție TV alături de fiul său. Andrei este campion la tenis, la doar 12 ani: „Eu nu l-am scos în față”

Publicat pe

Dan Capatos, prima apariție TV alături de fiul său, Andrei. Băiatul este campion la tenis, la doar 12 ani. Dan Capatos este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV din România. Acesta, deși are o viață publică extrem de activă, în familia sa este mult mai rezervat. El este căsătorit de 23 de ani cu Monica, femeia care i-a adus pe lume un fiu. Iată cine este și cum arată băiatul lui Dan Capatos!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Dan Capatos este mereu în atenția publicului, atunci când vorbim despre viața sa profesională. Dacă ne referim la ceea ce se întâmplă în intimitatea lui, prezentatorul TV nu a fost niciodată adeptul expunerii exagerate a familiei sale. Deși este căsătorit de 23 de ani cu Monica, el nu a avut foarte multe apariții publice alături de ea. Mai mult decât atât, puțini sunt cei care știu că vedeta are un fiu în vârstă de 12 ani, Andrei.

Dan Capatos, prima apariție TV alături de fiul său. Andrei este campion la tenis, la doar 12 ani: „Eu nu l-am scos în față'Dan Capatos, prima apariție TV alături de fiul său. Andrei este campion la tenis, la doar 12 ani: „Eu nu l-am scos în față'

Băiatul prezentatorului TV a oferit un interviu pentru „Showbiz Report'. În cadrul acestuia, el a vorbit despre marea sa pasiune, tenisul. Tânărul este înscris la Dinamo, clubul sportiv de suflet al tatălui său, și se află pe locul 52 în topul FRT (Federația Română de Tenis).

Citește și: Unde a lucrat mama lui Dan Capatos timp de 28 de ani:„Într-o zi a venit acasă și a plâns cinci zile’

Citește și: Ce părere are Dan Capatos despre emisiunea lui Florin Călinescu de la Prima TV:„Așa iese când nu ai bani’

Citește și: Soția lui Marcel Pavel suferă pentru rudele ei din Rusia, în contextul războiului cu Ucraina:'Inima ei este frântă'

Citește și: Ce probleme de sănătate a avut Vlăduța Lupău înainte de a rămâne însărcinată:„E boala secolului la femei și nu prea te lasă să faci copii’

Dan Capatos, prima apariție TV alături de fiul său. Andrei este campion la tenis, la doar 12 ani

Andrei este campion la tenis. Acesta are un program bine definit, iar în fiecare zi petrece trei ore pentru a se antrena. Mai mult decât atât, tânărul nu neglijează școala, acolo unde are rezultate foarte bune. În ceea ce privește susținerea din partea părinților, băiatul lui Dan Capatos recunoaște că mama este cea care îl susține mai mult decât prezentatorul TV.

„Facem totul cu pasiune, în fiecare zi o oră și jumătate, cu tot cu pregătire fizică, trei ore. Mai avem timp și de școală și chiar avem rezultate foarte bune. Eu mă aflu pe locul 52, la 12 ani. Am câștigat mai multe turnee. Am în jur de 15 cupe în FRT. Mai am medalii și la amatori, dar cele mai importante sunt din FRT. Mama mă susține cel mai mult. Fotbalul nu era pentru mine, era dur. Tenisul este elegant, nu este cu bătaie, cu lovituri. La fotbal m-a dus tata. Mă susține și tata în tenis, dar el vrea mai mult fotbal. Încă mai speră', a declarat acesta pentru Antena Stars.

„Mama și tata sunt acolo la fiecare meci'

Andrei a recunoscut că pentru a avea asemenea performanțe, ține cont de un program bine definit. Acesta merge o oră jumătate la antrenament de dimineață, 5-6 ore la școală, apoi își mai petrece câteva ore la meditații sau pregătire fizică.

„Încercăm să evităm prăjelile. Dimineața am antrenament de la 9 la 10.30, pe urmă am școală 5-6 ore, iar apoi meditații sau pregătire fizică. Școala este pe primul loc și după aia tenisul. Mama și tata sunt acolo la fiecare meci. M-am antrenat cu tata, dă foarte bine', a mai spus tânărul.

De ce îl ține Dan Capatos ascuns pe fiul său

Invitat la podcastul lui Cătălin Măruță, Dan Capatos a fost întrebat de ce îl ține ascuns pe Andrei de ochii presei. Prezentatorul TV a oferit o explicație, punctând faptul că a dorit ca fiul său să nu fie abordat de lumea rea din jur.

„Noi da, vorbim, dar nu la nivelul ăsta la care vorbim acum. Vorbim în felul în care să îl fac să înțeleagă că eu sunt cel mai bun prieten al lui. Eu am aplicat altfel de tehnică. Eu nu l-am scos în față. Mi s-a părut că va avea destul de mult timp la dispoziție în care să fie abordat de lumea rea din jur și l-am lăsat în felul lui și în zona în care s-a simțit ok. Sunt eu destul de vulnerabil, de vizibil, ca intimitate, practic nu avem intimitate, și nu vreau să o transfer de acum. Deocamdată își vede de treaba asta cu sportul, am ales varianta de a-l ține cât mai puțin vizibil', a declarat prezentatorul în podcastul lui Cătălin Măruță.

Sursă foto: Captură ecran, Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter