După ce a slăbit 40 de kilograme, Tudor de la Fly Project vrea să se îngrașe din nou: "Mănânc o dată pe zi"

Publicat pe

Tudor de la Fly Project a reușit să slăbească mai bine de 40 de kilograme. Artistul a renunțat la obiceiurile nesănătoase și a adoptat, în schimb, un stil de viață echilibrat. Acum însă, mărturisește că vrea să se îngrașe din nou. Iată care este motivul!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Tudor de la Fly Project este un exemplu de ambiție pentru toți cei care doresc să revină la o greutate normală – artistul a ținut dietă și, de la 104 kilograme, a ajuns să cântărească doar 63! Acum însă mărturisește că dorește să se mai îngrașe puțin, mai bine zis să adauge ceva masă musculară.

După ce a slăbit 40 de kilograme, Tudor de la Fly Project vrea să se îngrașe din nou: "Mănânc o dată pe zi"După ce a slăbit 40 de kilograme, Tudor de la Fly Project vrea să se îngrașe din nou: "Mănânc o dată pe zi"

Tudor de la Fly Project vrea să se îngrașe din nou

Tudor Ionescu de la Fly Project i-a uimit pe toți cu noul său look. Artistul cântărea acum ceva vreme peste 100 de kilograme, dar a decis să pună stop și să treacă la acțiune. Acum are 63 de kilograme, performanță greu de atins și mărturisește că există niște avantaje.

„Știi ce e bine atunci când slăbești? Mi-am dat seama, acum când am fost la analize, că mi-a găsit doamna doctor imediat vena. M-am descurcat bine la analize, am observat că nu leșin. După o viață întreagă cu frică de injecții și de ace, mi-am dat seama că am greșit. Bine, noi, bărbații, suntem mai sensibili e frumos spus. Nu ai văzut cum îl doare pe un bărbat degetul mic când s-a lovit puțin față de o naștere? La febră nu mai zic, noi suntem pe moarte la primul grad în plus în termometru. Nu știu dacă suntem așa construiți sau vrem noi să ne plângem de milă', a dezvăluit Tudor pentru ego.ro.

Citește și: Cum a slăbit Tudor Ionescu de la Fly Project 40 kg: „De un an, nu mai mănânc…”

Citește și: Acasă la Anamaria Stancu și Tudor Ionescu (Fly Project) – Beauty & The Best – VIDEO

Citește și: Doru Răduță, eliminat de la Survivor: „Am demonstrat că sunt un jucător puternic'

Citește și: Rei a căzut în ispită la Insula Iubirii. Iubitul Laviniei s-a sărutat cu Eda

Cu toate astea, artistul mărturisește că și-ar dori să se mai îngrașe puțin. Iată care este motivul!

„Vreau să mă îngraș acum, să pun masă musculară. Sincer, mai mult alerg după fiica mea, decât să mă duc la sală. Alerg după Ilinca, în fiecare zi, în special seara la „Baba Oarba'. Cel mai detestat joc de părinți, niciunui părinte nu îi place să joace. Nu îmi place sala, nu îmi place sportul. Cumva spun că acest joc cu fiica mea implică termenul de „mișcare'. Mai fac acasă când rămân singur. Se întâmplă rar, dar când sunt singur sunt bine cu mine. Am tupeul să fac flotări fără să râdă cineva de mine', a mai spus artistul pentru sursa citată.

Artistul mănâncă o dată pe zi

Tudor Ionescu din trupa Fly Project a slăbit spectaculos zeci de kilograme. S-a resetat din toate punctele de vedere, a adoptat obiceiuri sănătoase și a renunțat la ce-i dăuna. Artistul se simte mai bine acum după ce și-a dorit să aibă un stil de viață echilibrat. Pe de altă parte, recunoaște că ritmul său de viață nu este unul obișnuit…

„Nu știu cu proteinele, cu shake-uri și cu altele. Eu mănânc o dată pe zi. Nu am timp să mănânc la studio. Seara, când ajung, dar nu imediat când vin de la studio, că nu pot să ajung direct și să mă apuc să mănânc o tocană', a mai spus el pentru ego.ro.

Cântărețul a renunțat aproape de tot la carne. Pe lângă schimbările alimentare, Tudor Ionescu are grijă să se hidrateze mereu. Recent, artistul a povestit la PROFM ce obiceiuri și rutine a adoptat pentru a putea trăi mai sănătos. 

„Beau șapte, opt litri de apă pe zi. De-asta am și slăbit. M-am hidratat mult și bine. Beau jumătate de litru imediat cum mă trezesc’, a dezvăluit Tudor Ionescu. 

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter