Mihail Pautov, prezentatorul emisiunii MediCool, va fi tată a doua oară: "O parte din..."

Publicat pe

Mihail Pautov, prezentatorul emisiunii MediCool, va fi tătă a doua oară. Mihail Pautov trăiește o frumoasă poveste alături de soția sa. Cei doi au împreună o fetiță extrem de simpatică, iar acum se pare că vor deveni părinți pentru a doua oară. Anunțul a fost făcut chiar de îndrăgitul medic pe contul său de socializare!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Mihai Pautov va fi tată pentru a doua oară. Mihail Pautov este chirurg cu o vastă experienţă în cadrul secției de Chirurgie Generală și Transplant Hepatic. De asemenea, e asistent de cercetare în cadrul Centrului de Excelență în Medicina Translațională și gazda emisiunii „MediCool', de la Antena 1. Pe lângă cariera de succes, are și o familie extrem de frumoasă alături de partenera lui.

Mihail Pautov, prezentatorul emisiunii MediCool, va fi tată a doua oară: "O parte din..."Mihail Pautov, prezentatorul emisiunii MediCool, va fi tată a doua oară: "O parte din..."

Mihail Pautov va fi tată pentru a doua oară. De curând, Mihai Pautov chiar a anunțat că o să devină tătic pentru a doua oară, prin intermediul unei postări pe contul său de socializare! Iată ce mesaj a transmis medicul, dar și ce fotografie a postat pe Internet!

Citește și: Copilul face mofturi la masă? Dr.Mihail Pautov îți spune ce poți face

Citește și: Cine este Mihail Pautov de la MediCOOL.E celebru pe Instagram

Citește și: Fostul iubit al Iuliei, mama care s-a aruncat de pe bloc în Timișoara, a redactat o scrisoare neașteptată:„Să plângeți împreună cu mine’

Citește și: Fostul iubit al Iuliei, mama care s-a aruncat de pe bloc în Timișoara, a redactat o scrisoare neașteptată:„Să plângeți împreună cu mine’

Mihail Pautov, prezentatorul emisiunii MediCool, va fi tătă a doua oară

Mihai Pautov este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune din țară. Deși este de meserie medic, încearcă să îmbine utilul cu plăcutul, așa că a acceptat să facă parte dintr-un proiect de televiziune.

Ei bine, pe lângă o carieră de succes, Mihai Pautov are și o familie extrem de frumoasă alături de soția lui, Andreea Pautov. Cei doi au împreună o fetiță, Anastasia, iar acum au făcut un anunț neașteptat. Urmează să devină părinți pentru a doua oară, iar dezvăluira a fost făcută pe rețelele de socializare.

Mai exact, pe contul de socializare al lui Mihai a apărut o fotografie cu ecografia 4D. La puțin timp după, internauții au lăsat zeci de comentarii și i-au felicitat pe cei doi părinți.

Ce spunea Mihail Pautov despre familia lui

Pe blogul său, medicul chirurg a scris câteva rânduri despre familia sa.

„Sunt tatăl Anastasiei, un îngeraş în vârstă de 3 ani, pe care încerc să o învăţ cât mai iscusit îmi e cu putinţă cam despre ce este vorba în viaţa asta. Iubita din stânga este nevastă-mea, Andreea Pautov, un yoga-teacher cu care am zilnic debate-uri pe tema spiritualitate vs. ştiinţă, dialoguri din care mereu învăţăm, dar care rar lasă pe cineva să câştige argumentat. O parte dintre ele le veţi regăsi în acest blog'., scria Mihail Pautov pe blogul său.

sursă foto- Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter