Cum a slăbit Tudor Ionescu de la Fly Project 40 kg: "De un an, nu mai mănânc..."

Publicat pe

Tudor Ionescu de la Fly Project ajunsese la 104 kilograme și, pentru că nu se simțea deloc bine în pielea lui, și-a spus că este timpul să piardă câteva kilograme. Și a pierdut 40! Poate părea un vis imposibil pentru unii, însă Tudor Ionescu susține că, dacă el a putut să slăbească atât de mult, pofticios cum este, poate oricine!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Invitat în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, de pe Antena 1, Tudor Ionescu a dezvăluit cum a topit cele 40 de kilograme, dar mai ales, în cât timp. Artistul a ajuns de la 104 la 64 de kilograme în aproape patru ani. Artistul a încercat să stea o săptămână fără a mânca carne și i-a făcut tare bine, iar mai apoi a decis să încerce un an.

Cum a slăbit Tudor Ionescu de la Fly Project 40 kg: "De un an, nu mai mănânc..."Cum a slăbit Tudor Ionescu de la Fly Project 40 kg: "De un an, nu mai mănânc..."

'Am inceput de patru ani acest proces de slabire, dar la un moment dat stagnam. De la 104 cat aveam in 2016, am ajuns la 64. Acum nu mai mi e pofta de mancare, nu mai mananc nici carne de un an de zile, dar mananc orice altceva.

Am incercat o saptamana fără carne, mi-a priit, apoi am incercat un an. Daca toata viata am mancat carne…. Sunt un pofticios. Am mancat pita cu unsoare de curând.', a declarat Tudor Ionescu, la Neatza cu Răzvan și Dani.

Tudor Ionescu a slăbit 15 kilograme în pandemie

„Cel mai gras am fost la 104 kilograme. Nu țin nicio dietă. Mănânc foarte puțin, cred că e vorba și de stresul de anul ăsta, mi s-a mai și micșorat stomacul. La studio nu mănânc că adorm. E un pic de disciplină. Nu am mai mâncat carne, nu mai mănânc seara, nu mănânc dulciuri, dar pâine mănânc. Beau apă plată', spune Tudor.

Printre altele, Tudor Ionescu a spus că pentru el anul 2020 a fost un an al schimbărilor și că odată cu pandemia de coronavirus a învățat să se iubească mai mult pe el. Și a slăbit și 15 kilograme!

„Pentru mine a fost un an al schimbării. Pe mine viața m-a învățat să reușesc să mă adaptez foarte repede și foarte ușor. Pandemia ne-a schimbat pe toți, sunt ferm convins că nu numai pe noi, vedem altcumva, am înțeles alte lucruri, am învățat să spun „nu', am învățat să mă iubesc mai mult pe mine', a mai spus artistul.

Citește și: Dramele care i-au marcat viața lui Ion Dichiseanu.A fost luat prizonier, în copilărie și și-a găsit sora decedată

Citește și: Ion Dichiseanu, ultimul interviu. Ce regret avea:„Nu am putut să…’

Citește și: Marele regret al actorului Florin Busuioc:„I-am pus pe toți într-o situație urâtă’/ EXCLUSIV

Cum a reușit soția lui Tudor Ionescu să ierte infidelitățile din relație

În urmă cu ceva timp, Ana Ionescu, soția lui Tudor, a fost mai sinceră ca niciodată și a vorbit deschis despre infidelitățile din relația cu artistul. Bondina a declarat că mereu se întreba dacă va avea puterea să depășească aceste momente, însă, în cele din urmă a decis să lase orgoliul deoparte și a mai dat încă o șansă relației.

'Dacă mă întrebai vreodată dacă aș putea să iert o infidelitate, ți-aș fi spus că nu. Dar, după ce am stat bine să mă gândesc, mi-am dat seama că iubesc și că pot renunța la orgoliu. Și că merităm o a doua șansă.

În toată acea perioadă, ne-am dat seama de greșelile pe care le-am făcut, și așa am știut ce să îndreptăm. Atunci când am hotărât că-l voi ierta, mi-am propus să închei episodul pentru totdeauna fără să mai existe întrebări și reproșuri. Și am reușit', a povestit Ana Ionescu, soția artistului citată de Spynews.ro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter