Dan Cruceru a devenit tată pentru a doua oară. Prima imagine cu bebeluşul, în spital

Publicat pe

Dan Cruceru a devenit tată pentru a doua oară. Vestea a făcut-o publică chiar el prin intermediul reţelelor de socilizare. A postat şi prima poză cu bebeluşul!

Dan Cruceru şi Cristina Pocora trăiesc o bucurie imensă. A venit pe lume al doilea copil al lor. Este perfect sănătos! Cei doi mai au o fetiţă care l-a întâmpinat pe frăţior cu braţele deschise!

Dan Cruceru a publicat primele imagini cu băieţelul, dar şi un mesaj emoţionant!

„Bucurie, fericire, curiozitate, nesiguranță, griji. Atât de multe sentimente! De la ora 3 și 10 minute, suntem 4. Corcodel', căci nici acum nu ne-am hotărât cu prenumele, e sănătos, grăsuț peste medie, pregătit să devină jucăria favorită a Sophei”, a scris Dan Cruceru.

Dan Cruceru a devenit tată pentru a doua oară. Prima imagine cu bebeluşul, în spitalDan Cruceru a devenit tată pentru a doua oară. Prima imagine cu bebeluşul, în spital

Ce schimbări a observat Dan Cruceru la soţia lui după ce a devenit mamă

„Si ei i-a fost greu. Evident, nici macar o mama nu este experta din prima zi de viata a copilului ei. Pe de alta parte, e o mama foarte implicata. La inceput, copilul era singurul care mai conta in casa si recunosc, am avut ceva „gelozii'. Incet, incet, am invatat, insa, cum e viata in trei si ne-am redescoperit si pe noi. Acum, cautam ca, periodic, sa avem si momentele noastre, in doi. Revenind la intrebarea ta, am descoperit o mamica foarte buna pentru copilul ei, cu o mentalitate faina de a creste un copil liber si puternic. In paralel, am invatat impreuna cum sa ne organizam: cum sa avem timp si pentru copil si preocuparile lui, dar si pentru carierele noastre. Suntem foarte organizati, folosim inclusiv Google Calendar, ca sa ne sincronizam programul si facem o super echipa.”

Foto: Facebook 

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă