Dan Negru, ofertat de PRO TV! Ce emisiune a refuzat Regele Audiențelor

Publicat pe

Dan Negru este asociat, în ultimele doua decenii, cu Antena 1 și, implicit, cu emisiunile, dar și cu faimoasele Revelioane pe care le-a prezentat acolo. Iată însă că faimosul prezentator era cât pe ce să fie furat de PRO TV, însă a refuzat oferta. Iată care a fost motivul!

Dan Negru nu este supranumit doar Regele Revelioanelor, ci și Regele audiențelor, un motiv îndeajuns de bun încât orice televiziune să și-l dorească în ograda proprie. În ultimii 21 de ani însă, Dan Negru a fost lider de audiență la Antena 1, în special în perioada Sărbătorilor, când Revelioanele prezentate de el au fost imbatabile. Drept urmare, sintagma „Fac Revelionul cu Negru” este o exprimare frecventă printre cei care fac Revelionul acasă, atât de popular a devenit prezentatorul în cele două decenii.

Dan Negru, ofertat de PRO TV! Ce emisiune a refuzat Regele AudiențelorDan Negru, ofertat de PRO TV! Ce emisiune a refuzat Regele Audiențelor

Dan Negru a refuzat oferta PRO TV

Nu este de mirare, așadar, că postul concurent, PRO TV, l-a vrut pe Dan Negru printre vedetele sale și l-a ofertat nu o dată. Cea mai recentă propunere pentru Regele audiențelor ar fi venit anul acesta, înaintea începerii filmărilor pentru show-ul Masked Singer România, scrie Impact. Acolo, Dan Negru ar fi fost ofertat ca amfitrion. Din păcate, prezentatorul s-a văzut nevoit să decline oferta, dintr-un motiv evident – contractul era doar pentru show-ul în cauză.

'Contractul nu a fost pe măsura așteptărilor. Ar fi semnat doar pentru acest proiect, nu ar fi avut o continuitate, așa că nu s-a riscat să-și piardă locul stabil de muncă de la Antena 1. L-au ales apoi pe solistul Jorge', au declarat, în exclusivitate pentru impact.ro, surse din Antena 1, post unde Dan Negru este Regele audiențelor.

Citește și: Andreea Tonciu, bătută pe stradă! Vedeta și soțul ei au fost atacați cu cuțitul: 'Eram cu copilul în mașină'

Citește și: Anamaria Prodan a grăbit divorțul dintre Reghe și prima lui soție: „Am luptat ca noi să ne căsătorim”

Citește și: Pepe și Raluca au gânduri de împăcare? Unde au fost surprinși împreună

Citește și: George Burcea a pus la închiriat vila Andreei Bălan, în plin proces de divorț. Cere 1.600 de euro pe lună

Regele audiențelor și-a dorit mai mult

Cu siguranță, Dan Negru ar fi reușit să ridice cota de audiență a emisiunii Masked Singer și probabil acesta este și motivul pentru care ar fi fost ofertat de PRO TV… Asta cu atât mai mult cu cât, de obicei, Dan Negru aduce o audiență de 40%, în timp ce Masked Singer România a înregistrat doar 14%. Dat fiind însă că era vorba doar despre o colaborare, prezentatorul nu a vrut să riște.

'El a avut o rundă de negocieri cu rivalii de la PRO TV. Și nu este vorba despre bani. Își dorea mai mult decât o colaborare pentru acest proiect care s-a desfășurat pe parcursul a 10 ediții. Apoi, ce ar fi făcut? Ar fi rămas șomer?', au mărturisit sursele pentru Impact.

Dan Negru nu a reacționat privitor la aceste zvonuri, însă, pe pagina sa de Facebook, a scris un mesaj fără echivoc, după ce PRO TV a anunțat achiziționarea Masked Singer.

„Celor mulți care mă întrebă ce părere am de faptul că PRO TV mi-a copiat formatul cu măști le răspund cu vorbele lui Blaga : 'Cu penele altuia te poți împodobi, dar nu poți zbura!'. Iar diferența uriașă de audiențe nu mai lasă loc de nicio interpretare!”, a comentat, ironic, Dan Negru.

Iar cuvintele sale își vor găsi confirmarea și în noaptea de Revelionu, când show-ul cu măști prezentat de Dan Negru va spulbera, ca de obicei, toate audiențele.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter