Dan Negru va prezenta emisiunea "Roata Norocului" difuzată în Republica Moldova. Primele declarații

Publicat pe

Dan Negru se pregătește de un nou sezon în care va apărea săptămânal la TV, dar nu în România, ci în Republica Moldova. Iată ce emisiune va modera și ce spune despre noua provocare. 

Prezentatorul de la Antena 1 este implicat într-un proiect și în afara României. Roata Norocului se învârte și în Republica Moldova. Dan Negru va prezenta emisiunea pentru un postul de televiziune Prime, scrie paginademedia.ro.

„Este mult mai greu să faci televiziune în Moldova, decât în România. De ce? Pentru că publicul este bilingv: vorbitor de rusă și de română și are ofertele posturilor rusești, ale celor moldovenești, românești și ucrainene. Publicul de acolo le înțelege pe toate.”

Dan Negru are o istorie de 11 ani cu postul de televiziune din Republica Moldova.

În ultimii nouă ani la Prime, Dan Negru a făcut show-ul „Da sau nu', după formatul internațional „Deal or not deal'. De asemenea, pentru același post TV a realizat quiz show-ul „Vrei sa fii milionar', notează aceeași sursă.

Dan Negru va prezenta emisiunea "Roata Norocului" difuzată în Republica Moldova. Primele declarațiiDan Negru va prezenta emisiunea "Roata Norocului" difuzată în Republica Moldova. Primele declarații

S-a zvonit că ar câștiga 135.000 de euro pe sezon. Ce spune Dan Negru despre banii pe care îi câștigă la Antena 1

Salariul lui Dan Negru este, din nou, subiect de discuție în mediul online. Și în afara lui. S-a vorbit, aproximativ dintotdeauna, despre sume colosale, nemaivăzute și nemaiauzite în televiziune din România. Companie în aceste discuții îi ține lui Dan Negru și Andreea Esca, despre vedeta Pro TV vehiculându-se un salariu și mai și. Pentru a lămuri unele dintre curiozitățile internauților de pretutindeni, Dan Negru a vorbit în exclusivitate pentru VIVA! despre fluturașul său de salariu, pe care ar scrie 135.000 de euro pe sezon.

Foto: Facebook 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter