Adelina Pestrițu, schimbare drastică de look chiar înainte de nuntă! Vedeta s-a făcut roșcată. Virgil Șteblea sigur a fost șocat

Publicat pe
Adelina Pestrițu, schimbare drastică de look chiar înainte de nuntă! Vedeta s-a făcut roșcată. Virgil Șteblea sigur a fost șocatAdelina Pestrițu, schimbare drastică de look chiar înainte de nuntă! Vedeta s-a făcut roșcată. Virgil Șteblea sigur a fost șocat

Nunta Adelinei Pestrițu se apropie cu pași repezi, iar vedeta este în febra pregătirilor și, cu siguranță, nici cu nervii nu stă prea bine, având în vedere anvergura evenimentului. Aflată la coafor, Adelina a făcut publică o fotografie în care apare roșcată. Nu vrem să știm ce reacție a avut Virgil Șteblea!

La finalul lunii iulie va avea loc mult așteptata nuntă a Adelinei Pestrițu cu alesul inimii sale, Virgil Șteblea. Bruneta, care este direct implicată în organizarea evenimentului grandios, se află în toiul pregătirilor, taskurile fiind care mai de care mai solicitante.

Adelina Pestrițu s-a făcut roșcată înainte de nuntă

Se spune că ultimul lucru pe care trebuie să-l faci înainte de nuntă este o schimbare drastică de look, dar Adelina Pestrițu este mai curajoasă decât credeam. Adelina a făcut zilele acestea o vizită la coafor, de unde a postat pe Instagram o fotografie în care apare roșcată, cu mesajul 'am vrut să-i fac soțului o surpriză înainte de nuntă'. Cu siguranță a reușit, deși am putea spune că vedeta arată destul de bine și cu părul roșu. Totuși, schimbarea este parcă prea mare, iar lookul prea dificil de accesorizat, din fericire nu a fost decât o joacă de-a Adelinei cu o perucă.

Marele eveniment va avea loc la finalul lunii iulie, așa că pregătirile sunt în toi. Adelina Pestrițu ne-a dezvăluit cum și-au împărțit responsabilitățile ea și Virgil, astfel încât nunta să fie așa cum au visat. ‘Pregătirile merg minunat, pentru că știu ceea ce vreau. De fapt, știm ceea ce vrem. Virgil este foarte hotărât, el vrea să se împlice doar în ceea ce privește costumul de ginere și pe partea tehnică, în ceea ce privește decorul, în asociere cu locația. Respectiv vine și spune «se poate agăța schela cutare de tavan». Astea nu mă privesc pe mine ca femeie. Eu doar vin și spun «uite, culoarea asta îmi place, culoarea asta nu-mi place. Modelul ăsta se păstrează, modelul ăsta se aruncă.» Eu sunt cu partea de estetică, Virgil cu cea tehnică. Mergem împreună la luptă și construim o petrecere frumoasă de nuntă‘, a explicat Adelina pentru VIVA!.

Foto: Instagram

Citește și:

O mai ții minte pe „Betty cea urâtă'? La 46 de ani, actrița e tot mai frumoasă și arată senzațional în costum de baie!

Sora lui Brigitte Pastramă este copia fidelă a păpușii Barbie ! Dar stai să vezi ce poveste de viață are blonda care le-a sucit mințile milionarilor Europei

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter