Dana Budeanu spunea despre Teo că „se îmbracă pilaf”. Cum i-a răspuns prezentatoarea TV acum

Publicat pe

Teo Trandafir a fost invitată la emisiunea 40 de întrebări, moderată de Denise Rifai. De-a lungul timpului, Teo este și a fost una dintre cele mai apreciate prezentatoare de emisiuni din România și este cunoscută ca fiind o femeie extrem de inteligentă. Deloc preocupată de modă, celebra prezentatoare a fost în vizorul Danei Budeanu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Criticul de modă a spus despre Teo Trandafir că se îmbracă „pilaf'. Denise Rifai a întrebat-o pe Teo ce părere are despre Dana Budeanu, dar și despre pasiunea prezentatoarei pentru bijuterii.

'Dana Budeanu spunea despre tine în felul următor: 'Teo se îmbracă pilaf, dar nu contează, farmecul e una, kilogramele sunt alta', a reamintit Denise Rifai o replică a Danei Budeanu referitoare la Teo Trandafir.

'Câte kilograme de aur ai acasă?', a întrebat-o pe vedeta tv. 'Am avut. Din nefericire, am trecut prin foarte multe și o mare cantitate a fost înstrăinată. Dar nu mă supără. Am rămas în ultimul timp la același set, deși am niște bijuterii…chiar am niște bijuterii!', i-a răspuns Teo Trandafir.

Dana Budeanu spunea despre Teo că „se îmbracă pilaf'. Cum i-a răspuns prezentatoarea TV acumDana Budeanu spunea despre Teo că „se îmbracă pilaf'. Cum i-a răspuns prezentatoarea TV acum

'Dana Budeanu avea dreptate, spunea așa 'Când vine vorba despre dive, indiferent de ce spuneți voi, eu voi împărți ecranul în două: Mihaela Rădulescu și Andreea Marin. Din punctul meu de vedere, Teo nu există' Nu te uiți la Teo ca să vezi în ce e Îmbrăcată'. Eu consider asta unul dintre cele mai importante complimente care mi s-au făcut vreodată, pentru că prețuiesc doar lucrurile cărora nu le pot da foc. 'Trențele', indiferent cât de prețioase ar fi, cu un pic de benzină le rezolvi. Încearcă asta și cu bijuteriile: diamantele nu ard! Da, la bijuterii mă pricep și am avut o mare problemă cu asta, dar e posibil ca în câțiva ani, când se va calma și criza, să-mi reiau colecțiile', a spus Teo Trandafir în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, la Kanal D.

Ce relație are Teo cu Maia, fiica ei de 16 ani

În ziua în care Teo a împlinit 52 de ani, pe 2 iunie, fiica sa a făcut un gest emoționant. A avut parte de o zi de naștere pe cinste, cu oameni apropiați care i-au făcut urări frumoase și cadouri. Dintre toate, de departe cel mai înduioșător a fost mesajul transmis de fiica sa, lăsându-și mama fără cuvinte: „La mulți ani, prietena și mama mea! Sper ca fiecare zi sa îți fie la fel de luminata ca zâmbetul. Te iubesc', i-a transmis Maia.

„Am meritat? Am avut ochiul lui Dumnezeu deasupra? Sunt doar întrebări deșarte. Răspunsul este atât de evident… Te iubesc, iar tu știi, că-ți spun fără încetare', a fost răspunsul lui Teo.

Citește și:

Mihaela Rădulescu a lucrat ca taximetrist, înainte să se angajeze în televiziune: „Munceam ca să am din ce trăi’/ EXCLUSIV

Florin Călinescu a închis restaurantul din București și s-a mutat la țară. Actorul deține o fermă cu zeci de animale

Cristina Joia de la „Visuri la Cheie’ a fost externată din spital: „Viața nu se oprește cu un pumn’. Ce decizie s-a luat în cazul agresoarei sale

Teo nu i-a ascuns faptul că este adoptată. I-a spus chiar pe la vârsta de doi ani și jumătate, într-un mod inedit: „Mi-am dat seama că e momentul, pur și simplu m-a străfulgerat. Ne jucam cu plastilină, făceam pizza și mi-a rămas momentul întipărit în minte. Am întrebat-o: «Auzi, tu vezi perdelele astea colorate? Înainte erau negre, înainte de a veni tu. Florile astea le vezi? Înainte de a veni tu, nu erau»’, a relatat Teo.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter