Dana Chera și Petre Daea au mâncat greieri în direct, la Etno TV: "Nu știu dacă aveți încredere..."

Publicat pe

Fostul ministru al Agriculturii, Petre Daea, și Dana Chera, prezentatoarea emisiunii Subiectul Zilei, de la Etno TV, s-au „ospătat” cu greieri, în direct. Totul a avut loc în emisiunea de luni, 1 februarie 2022, de la Etno TV. Primele imagini cu cei doi în timp ce mănâncă noul aliment aprobat de UE.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Moment unic în istoria televiziunii! Dana Chera, prezentatoarea emisiunii Subiectul Zilei, și Petre Daea, fostul ministru al Agriculturii, s-au ospătat cu greieri, în direct. Totul s-a întâmplat în emisiunea de luni, 1 februarie, de la Etno TV. Cei doi au servit la cină câte un baton care conține făină de greieri.

Dana Chera și Petre Daea au mâncat greieri în direct, la Etno TV: "Nu știu dacă aveți încredere..."Dana Chera și Petre Daea au mâncat greieri în direct, la Etno TV: "Nu știu dacă aveți încredere..."

'Nu știu dacă aveți încredere, dar este un produs pe care UE l-a acreditat. Înainte să vă spun despre ce este vorba vă întreb dacă aveți încredere în UE. Nu, în mine aveți încredere?', spunea Dana Chera în timp ce desfăcea batonul.

Citește și: Ucraina oferă soldaților ruși amnistie și bani dacă se predau:'Muriți într-un război nedrept sau 5 milioane de ruble'

Citește și: Pavel Stratan a fost sergent în Armata Roșie, în Ucraina:„Din prima zi…’

Citește și: Cine sunt și cum arată cele 10 ispite masculine de la Insula iubirii 6.Un fost concurent revine ca ispită!

Citește și: Meghan Markle, prima apariție publică din 2022.A avut o ținută de 350.000 de dolari

Dana Chera și Petre Daea au mâncat greieri în direct, la Etno TV

Chiar dacă cei doi au fost sceptici la început în ceea ce privește produsul, au decis să guste fiecare din batonul lui făcut din făină de greieri.  'Nu lasă urme, nici pe mâini', a spus, mestecând nu tocmai încântat, fostul ministru al Agriculturii din România.

Dana Chera a mai ținut să sublineze că batonul are și o aromă aparte, este cu aromă de ananas, iar după ce s-au opăstat cu produsul neobișnuit și-au spus primele păreri.

'Știrea este următoarea. O nouă insectă va ajunge în farfuriile noastre, dacă vrem să încercăm cel mai nou aliment autorizat de Uniunea Europeană: greierele de casă', a explicat prezentatoarea emisiunii Subiectul Zilei, Dana Chera.

Totodată, Petre Daea a mai precizat faptul că s-au autorizat și lăcustele, asta pentru că se pot face proteine din ele.

'S-au autorizat și lăcustele că se pot face proteine din ele. (…) Dar am lăsat-o doar în măsea (bucata de baton mâncată, n. red.), n-am înghițit-o. Spuneam că mâncăm lăcuste. Dar și lăcusta tot din pământ mănâncă. Să lucrăm pământul', a fost îndemnul lui Petre Daea.

Comisia Europeană, organism care este în subordinea UE, a aprobat, acum trei săptămâni, includerea greierului de casă în categoria alimente. Aceasta este cea de-a treia insectă care intră în această categorie după ce, anul trecut, s-au emis aprobări pentru viermele galben și lăcuste, scrie Fanatik.

sursă foto- Captură Video

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter