Betty Salam, despre relația cu tatăl ei, Florin Salam: "Ne pupăm pe gură și lumea ne judecă"

Publicat pe

Betty Salam are o relație specială cu tatăl ei, Florin Salam. După moartea primei sale soții, manelistul a avut mare grijă de Betty și fratele ei. Recent, fiica cea mare a artistului a vorbit despre relația pe care o are cu părintele său. Betty recunoaște că a fost des judecată de lume pentru modul în care se comportă cu tatăl ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRURIE, GRATIS, AICI!

Florin Salam a trecut printr-o dramă care i-a schimbat viața complet. În 2009, soția manelistul s-a stins din viață din cauza unei boli nemiloase. Fănica, așa cum o alintau cei din jur, i-a dăruit artistului doi copii, pe Betty și Daniel. Betty avea 8 ani când mama ei a plecat din această lume, dar tatăl ei a avut grijă ca ea și fratele ei să nu ducă lipsă de nimic.

Betty Salam, despre relația cu tatăl ei, Florin Salam: "Ne pupăm pe gură și lumea ne judecă"Betty Salam, despre relația cu tatăl ei, Florin Salam: "Ne pupăm pe gură și lumea ne judecă"

Betty își aduce aminte fiecare moment petrecut alături de mama sa, dar si de perioada în care tatăl ei a rămas singur cu doi copii. Artista și fratele ei au fost îngrijiți de manelistul și familia sa. Betty îl iubește și îl respectă foarte mult pe tatăl ei, iar cei doi au relație specială. Uneori, aceasta este criticată de cei din jur.

Citește și: Ce operații estetice vrea să-și facă Betty Salam, la 21 de ani:”Nu este un moft”

Citește și: Cum a transformat-o faima lui Florin Salam pe fiica lui, Betty:”Alta, în locul meu, ar fi cea mai nesuferită”

Citește și: Ce se întâmplă cu orfanii care intră din Ucraina în România:”Semnalaţi orice suspiciune de trafic de persoane! „

Citește și: Damian Drăghici e în doliu. Fratele lui a murit:„Am să te iubesc cât am să trăiesc'

Betty Salam: „Cum îi sunt recunoascătoare lui Dumnezeu așa îi sunt și tatălui meu”

Betty Salam, 21 de ani, are parte de o familie frumoasă. Artista este fiica cea mare a lui Florin Salam. La vârsta de 8 ani, artista a rămas fără mamă, dar manelistul a avut grijă de ea și fratele ei, Dani. Această tragedie i-a determinat pe Betty și Florin Salam să aibă o relație specială și foarte frumoasă. Recent, artista a vorbit în podcastul Roxanei Nemeș, despre relația cu tatăl ei. Tânăra a spus că este judecată pentru că ea și Florin Salam sunt foarte apropiați.

„Cum îi sunt recunoscătoare lui Dumnezeu așa îi sunt și tatălui meu. Noi avem o chestie, pentru că au apărut filmări și pe TikTok cu noi, de exemplu când suntem la un eveniment noi ne pupăm pe gură, ne luăm în brațe, că așa suntem noi. Eu așa sunt cu el de când eram mică și toți ne judecă. Oameni nebuni!„Tatăl meu a fost foarte judecat de către oameni și eu, stând cu el în casă, îl vedeam cât de mult suferă.„, a spus Betty Salam, relateaza libertatea.ro.

Betty Salam are un tatuaj cu chipul mamei sale

Betty Salam a rămas fără mamă la vârsta de 8 ani. Tatăl și mama ei au trăit o poveste de dragoste frumoasă, dar o boală nemiloasă a ucis-o pe Fănica. Mama lui Betty s-a stins din viață la vârsta de 27 de ani, lăsând în urmă doi copii mici.

Betty și fratele ei, Dani au rămas fără mamă la o vârstă fragedă, dar familia lui Salam a avut grijă de ei. În amintirea mamei sale, fiica cea mare a lui Florin Salam și-a tatuat chipul mamei sale pe mână. Betty a devenit mamă de tânărî și are un băiețel de aproape trei ani. „Eu pe mână o am tatuată pe mama mea. Am chipul ei: ochi, nas și buze, doar atât.(…) Mama era o persoană foarte închisă în ea', a mai spus Betty.

Cum se înțelege Betty cu actuala parteneră a lui Florin Salam

După ani de zile, Florin Salam și-a refăcut viața alături de Roxana Dobrescu. Cei doi au împreună doi copii, iar artistul este extrem de fericit cu familia sa. Betty Salam nu mai locuiește cu tatăl său, mutându-se împreună cu soțul ei și fiul lor. Actuala parteneră a lui Salam și Betty se înțeleg foarte bine. De asemenea, Betty adoră să își petreacă timpul alături de surorile sale mai mici, Rania și Maria.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter