Ce operații estetice vrea să-și facă Betty Salam, la 21 de ani: "Nu este un moft"

Publicat pe

Betty, fiica lui Florin Salam, este pregătită pentru primele operații estetice, deși are doar 21 de ani. Cântăreața este mamă de trei ani și își dorește anumite modificări fizice, așa că ia în calcul, pentru început, două intervenții estetice. Betty spune că acestea nu sunt un moft, ci o necesitate.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Betty Stoian, fiica lui Florin Salam, a dezvăluit, într-un interviu pentru emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV, ce schimbări fizice își dorește. Chiar dacă în viziunea fanilor săi, Betty arată perfect la cei 21 de ani, fiica lui Florin Salam nu este mulțumită de corpul său și are de când să apeleze la bisturiu.

Ce operații estetice vrea să-și facă Betty Salam, la 21 de ani: "Nu este un moft"Ce operații estetice vrea să-și facă Betty Salam, la 21 de ani: "Nu este un moft"

Betty Salam vrea un posterior mai mare și pentru că, spune ea, indiferent cât sport ar face nu va reuși să aibă fesele mai mari, are de gând să apeleze la ajutor.

Cântăreața a dezvăluit că s-a îngrășat în ultima perioadă, „enorm” pentru dimensiunile ei ideale, spune Betty.

Ce operații estetice vrea să-și facă Betty Salam, la 21 de ani

„În pandemie am arătat cel mai bine! Fix atunci când a început pandemia mergeam la sală încontinuu, aproape în fiecare zi. Și aveam pătrățele, ca niciodată în viața mea. Și am avut niște pitici pe creier. Am vrut să mi fac o intervenție pentru care trebuie să ai multă grăsime. Eu nu aveam deloc… Nu știu dacă am renunțat la idee, acum nu îmi vine nici să mai dau înapoi pentru că m-am îngrășat.

Nu m-am mai dus să-mi fac intervenția pentru că doctorul la care trebuia să merg nu este din România și din cauza pandemiei s-au decalat toate programările și m-a pus pe mine mult mai târziu, iar eu nu m-am mai dus! Nu am fost hotărâtă ce vreau!

Voiam să îmi măresc o parte a corpului, fesele! Eu, când slăbesc, mă simt cel mai bine la 49-50 de kilograme, 52, hai, și nu am deloc forme, oricâtă sală aș face! Dacă o să-mi fac intervenția, nu știu dacă o să vreau să mai slăbesc, pentru că te modelezi.

Acum nu m-am mai axat pe mâncat, vroiam să mă îngraș, că așa fac intervenția. Acum cred că am 60-61 de kilograme, e foarte mult pentru mine, e enorm!„, a dezvăluit Betty Salam.

Citește și: Cine a sfătuit-o pe Iulia Albu să își dea demisia de la ProTV:„Îmi ia ceva timp până să…

Citește și: Anamaria Prodan, după ce a fost acuzată că și ea l-a înșelat pe Reghe:„Nu-mi ține nimeni piept

Citește și: Speak și Ștefania sunt izolați în Jakarta, după ce au fost infectați cu COVID-19:„Am dormit cu masca pe față’

Betty Salam vrea să-și facă operație estetică și la sâni, după naștere

Betty nu este mulțumită nici de felul în care arată sânii ei, așa că nu vrea să modifice doar aspectul feselor, ci și sânii.

„Mi-aș dori să mai îmi fac sânii pentru că am devenit mamă, iar atunci când devii mamă, corpul tău se schimbă foarte mult. Nu este un moft, este o necesitate.

Eu nu exagerez niciodată atunci când vreau să îmi fac o intervenție, nu e genul meu… prefer să fie mai puțin decât mai mult!', a mai adăugat frumoasa fiică a lui Florin Salam.

Betty Salam, o mamă grijulie

Deși este mamă tânără, Betty Salam recunoaște că nu are așa multă răbdare să stea sau să se joace cu băiatul ei, Matthias. În ultima vreme, cântăreața a petrecut timp cu familia, mai ales că nu are bonă.

„Am fost mai absentă, așa e bine să faci câteodată! Am stat acasă cu familia, e foarte frumos să ai familie, copil, e cea mai sinceră iubire cea din partea unui copil dar este și greu atunci când ești mai mic de vârstă ca și mine… Aici trebuie să lucrez cu mine că nu am răbdare.

La răbdare trebuie să mai lucrez. Am început să stau cu cel mic din nevoie, pentru că nu mai am bonă, și o să-mi caut o bonă, dar m-am acomodat cât de cât! Nu am răbdarea aia 100%! Nu am răbdare să mă joc cu el atât de mult cât vrea el! Sau să stau cu el atât de mult!

Sunt o mamă foarte grijulie, probabil exigentă câteodată pentru că îmi doresc să fie totul perfect și nu e bine. Probabil e din cauza zodiei pe care o am, Fecioară! Exagerez uneori. Nu ai voie să faci aia, nu aia…iar copilul nu înțelege”, a declarat Betty Salam în interviul pentru Exclusiv VIP.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter