Dana Rogoz – Primul rol principal de dublaj cu „Balerina”

Publicat pe

De-a lungul ultimul ani, Dana Rogoz a dublat multe personaje de animaţie, însă „Balerina' i-a adus primul ei rol principal de dublaj.

 

Vedeta promite să fie cea mai simpatică dansatoare odată cu interpretarea micuţei Felicie din spectaculoasa animaţie 3D ,,Balerina'.

,,În copilărie mi-am dorit să fiu stewardesă, pentru că aveam o prietenă de la care înţelesesem că meseria asta e despre a zbura cu avionul si a te întoarce acasă cu multe cadouri pentru copii. Să zicem că la vârsta micuţei balerine Felicie îmi doream deja să fiu actriţă. Am dublat mai multe personaje de-a lungul ultimilor ani, însă acesta este primul rol principal. Sigur e multă emoţie. Baletul nu este un sport. Este o artă. Exact ca şi actoria. Înseamnă foarte multă muncă, indiferent de oră, zi sau de viaţa personală. Trebuie să fii acolo cu totul. Din 3 martie, voi fi cea mai simpatică dansatoare, promit!', a declarat Dana.

Animaţia 3D „Balerina' prezintă aventura lui Felicie, o tânără orfană care are o singură pasiune: dansul.  Alături de Victor, cel mai bun prieten al său care îşi doreşte să devină un inventator renumit, pun la cale un plan extrem de îndrăzneţ pentru a fugi din orfelinat direct la Paris, Oraşul Luminilor şi al tuturor posibilităţilor.

 

Citeste si:

5 lucruri pe care nu le stiai despre Dana Rogoz

Dana Rogoz – 30 de ani fara prejudecati

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter