Dani Oțil l-a ironizat pe Connect-R în direct, la TV: "Faza 1, alcoolul. Faza 2, drogurile. Și după aia..."

Publicat pe

Connect-R a răspuns, în ediția de duminică seară, la cele 40 de întrebări puse de Denise Rifai, prezentatoarea emisiunii de la Kanal D. Se pare că această apariție a cântărețului a fost un prilej de glumă pentru Dani Oțil, care l-a ironizat pe artist în direct. Ce remarcă a făcut la adresa acestuia.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

În ediția de astăzi de la emisiunea Răzvan și Dani, prezentatorul emisiunii a decis să arunce o replică acidă la adresa lui Connect-R. Deși nu i-a folosit numele, Dani Oțil a dat de înțeles că este vorba chiar de cântăreț, din cele trei motive enumerate- consumul de alcool, de substanțe interzise și prezența recentă în emisiunea prezentată de Denise Rifai.

Iată ce a putut să spună moderatorul despre fostul soț al Mishei.

Citește și: Cum arată acum Diana Georgescu, fosta iubită a lui Connect-R.A apărut la Căsătoriți pe nevăzute

Citește și: De ce au vrut Connect-R și Shift să renunțe la Asia Express:„Apar o mulțime de frustrări’/ EXCLUSIV

Citește și: Mihai Trăistariu a făcut scandal la Eurovision și NU mai participă în 2022:„Din acest motiv absentez’

Citește și: De ce a murit, cu adevărat, Victor Socaciu. Soția a spus ce probleme de sănătate avea:„Post-COVID, acumula lichid la plămâni…’

Dani Oțil l-a ironizat pe Connect-R în direct

În ediția de duminică seară, în emisiunea prezentată de Denise Rifai, a fost prezent Connect-R, unul dintre cei mai cunoscuți artiști din țara noastră. Cântărețul a vorbit atât despre viața profesională, cât și despre cea personală, dar și despre greutățile peste care a reușit să treacă în ultimii ani.

Ei bine, miercuri, în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani', soțul Gabrielei Prisăcăriu a decis să îl ironizeze pe artist, făcând referire la viciile cu care acesta s-a confruntat.

Totul ar fi început din momentul în care a întrebat-o pe Codruța cât mai are de gând să întârzie.

„Promit că în ultimii 5 ani o să fiu la fel, dar după mă schimb. În următorii 5 ani…', a răspuns artista amuzată.

Discuția nu s-a oprit aici. Dani Oțil a decis să spună pe această cale că nu se simte prea bine și că ar avea nevoie de niște palincă pregătită deja de bucătarul emisiunii. De asemenea, el a mai precizat faptul că aceasta ar fi, de fapt, prima etapă, când încerci să găsești anumite soluții pentru problemele tale.

Ulterior, urmează să faza a doua, drogurile, și apoi mergi la emisiunea de pe Kanal D.

„M-am speriat, am crezut că te simți și tu rău ca și mine. Eu m-am simțit puțin rău. Dar am luat o pălincuță de la colegul meu, Nicolai Tand, să-i dea Dumnezeu sănătate. Servită de Florin Ristei, impecabil. Și…Bă, faza 1, alcoolul. Faza 2, drogurile. Și după aia mergem la Denise Rifai.', a replicat Dani Oțil.

Connect-R, detalii despre problemele cu drogurile

Connect-R a recunoscut că a fost dependent de anumite substanțe interzise și că ajunsese să consume în fiecare zi. După o perioadă dificilă, a decis să renunțe.

„M-am drogat foarte mult timp. Când mi-am luat dansatori și am văzut că unul din ei fumează iarbă, am vrut să-l dau afară. Deci eram total împotrivă. E, am dat la un moment dat de cocaină. Și cocaina a fost așa o îmbinare a unei stări de extaz extraordinară cu faptul că suplinea lipsurile lăsate de oboseală. Mi-am dat seama că sistemul imunitar se cam slăbește. Și m-am bătut cu asta din 2009, până în 2014-2015, cam așa. Și o făceam zilnic. ', a povestit Connect-R.

sursă foto- Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter