Daniel Craig nu poate să stea departe de James Bond, personajul care l-a făcut celebru

Publicat pe

Deși a promis că nu va mai juca niciodată rolul legendarului James Bond, iată că Daniel Craig n-a putut să stea departe de personajul care l-a făcut celebru, așadar fanii faimoasei serii vor avea avea din nou ocazia să-l vadă în rolul agentului 007 pe carismaticul actor blond cu ochi albaștri.

 

 

Daniel Craig, la lansarea filmului "Spectre"

Daniel Craig, la lansarea filmului „Spectre”

Una dintre cele mai populare francize din lume, care are milioane de fani în lumea întreagă și din 1969 încoace a avut încasări de miliarde de dolari, este James Bond: Agent 007, serie de care se leagă nume celebre ca Roger Moore, Sean Connery, Pierce Brosnan și, nu în ultimul rând, Daniel Craig. Alegerea unor bărbați carismatici, sex-simboluri la vremea respectivă, să joace rolul infailibilului spion James Bond avea să aducă francizei încasări uriașe, la fel ca și protagoniștilor, însă mai importantă decât banii a fost cu siguranță notorietatea. După Sean Connery și Pierce Brosnan, era greu de crezut că producătorii vor găsi un bărbat la fel de carismatic pentru rolul principal, iar alegerea lui Daniel Craig, un bărbat cu o tipologie total diferită și, în plus, destul de mărunțel pentru un bărbat (1,78 m), a bulversat pe toată lumea.

Citește și: Adelina și Cristi Chivu au aniversat 9 ani de la nuntă. Cât de îndrăgostiți sunt!

 

Iată însă că Daniel Craig nu doar că a jucat în patru dintre filmele din seria James Bond – Casino Royale, Quantum of Solace, Skyfall și Spectre –, ci a avut și un succes neașteptat, motiv pentru care producătorii i-au oferit o sumă fără precedent pentru a accepta să joace în următorul film. Actorul a refuzat o ofertă incredibilă, 68 de milioane de lire sterline – ofertă previzibilă, din vreme ce doar Skyfall a adus un câștig de 1,1 miliarde de dolari –, declarând că nu mai are de gând să joace niciodată rolul celebrului spion. Ba chiar a fost extrem de categoric în sensul acesta, spunând că mai degrabă și-ar tăia venele decât să fie din nou James Bond…

Citește și: Fără verighetă, dar fericiți!

 

Daniel Craig în filmul "Spectre" (2015)

Daniel Craig în filmul „Spectre” (2015)

 

Ce l-a făcut pe Craig să ia această decizie e greu de spus, cu atât mai mult cu cât acesta este un rol care l-a scos din anonimat și l-a făcut și extrem de bogat, însă, conform publicației The Mirror, actorul și-ar reconsiderat opinia, recent, în mod neașteptat. Nu banii au fost însă cei care l-ar fi determinat să facă asta, ci, probabil, orgoliul. Se pare că la urechile lui Craig ar fi ajuns zvonuri conform cărora rolul interpretat până nu demult de el ar fi fost oferit unei pleiade de staruri, printre care Idris Elba, James Norton, Aidan Turner și Tom Hardy, cu toții o concurență serioasă pentru el. Așadar, după toate probabilitățile, noul James Bond va fi… vechiul James Bond, al 25-lea film al francizei urmând să-l aibă ca protagonist tot pe Daniel Craig, care, după cum spunea regretatul Roger Moore, este cel mai bun James Bond din istorie. Daniel Craig are cel mai bun fizic și cea mai bună interpretare'. Nu putem să nu-i dăm crezare agentului 007, nu-i așa?

Oana Pantazi

Foto: Hepta

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter