Adelina şi Cristi Chivu au aniversat 9 ani de la nuntă. Cât de îndrăgostiţi sunt!

Publicat pe

Adelina şi Cristi Chivu formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul românesc. Părinţi a două fetiţe, cei doi au aniversat recent 9 ani de la căsatorie, prilej cu care şi-au declarat din nou dragostea.

 

Adelina a ales să posteze o fotografie cu Cristi Chivu şi cu cele două fetiţe, mulţumindu-i soţului ei pentru toţi aceşti ani, în timp ce fostul fotbalist le-a dezvălui fanilor de pe Instagram o fotografie din ziua nunţii.

 


VEZI SI:

Vedete sexy in bucatarie

 

În urmă cu 9 ani, cei doi au ajuns în faţa alatrului, iar ceremonia a fost cu adevarat emoţionată, Adelina fiind însărcinată cu prima fetiţă a cuplului.

 

Fosta prezentatoare a purtat în ziua nunţii o rochie albă creată de designerul Giorgio Armani, în două nuanţe de alb, şi cu un decolteu generos.

 

Adelina şi Cristi au dansat pe melodia „Love to be loved by you' a lui Marc Terenzi, iar luna de miere şi-au petrecut-o în Grecia.

 

Intr-un interviu pentru Viva!, Adelina marturisea cat de bine se inteleg si cum a gasit in sotul ei un sprijin neconditioant: „El este sprijinul meu principal în viaţă şi eu al lui. Din toate punctele de vedere. Este iubitul meu, dar şi cel mai bun prieten. De 5 ani stăm singuri într-un oraş rece şi neprie­tenos. Practic, ne-am crescut unul pe celălalt şi împreună ne-am crescut cele două prinţese. Orice aş face, el este lângă mine”.

 

Adelina şi Cristi Chivu au aniversat 9 ani de la nuntă. Cât de îndrăgostiţi sunt!Adelina şi Cristi Chivu au aniversat 9 ani de la nuntă. Cât de îndrăgostiţi sunt!

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter