Cântăreața Xonia va deveni makeup artist!

Publicat pe

În ultima vreme, multe vedete aleg să își urmeze visele sau hobby-urile pe care nu le-au cultivat în trecut. Cunoscuta cântăreață de origine australiană Xonia a decis să exploreze un domeniu diferit față de cel al muzicii, și astfel urmează cursurile unei renumite școli.

 

Xonia este una dintre vedetele care se preocupă foarte mult de imaginea personala, fie că este vorba de vestimentația pe care o poartă, machiaj sau tipul de coafură. Artistă arată impecabil de fiecare data fie că se află pe scenă sau nu!

 

De curând Xonia a decis să urmeze cursurile de make-up de la Atelierele ILBAH pentru a se pune la punct din acest punct de vedere. Din câte se pare, vedeta se descurcă foarte bine și a inceput deja să realizeze primele machiaje profesioniste.

 

Noi suntem foarte curioși cum se va descurca pâna la finalul cursului și vom încerca să aflăm cât mai multe detalii!

 

Atelierele ILBAH este o școală care organizează cursuri de formare profesională în mai multe domenii precum design, fashion, beauty și business. Cursurile sunte acreditate si recunoscute la nivel internațional.

 

Cântăreața Xonia va deveni makeup artist!Cântăreața Xonia va deveni makeup artist!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter