Daniel Pavel și iubita lui, Ana Maria Pop, au împlinit 1 an de relație. Cum au sărbătorit: „Aniversarea noastră înglobează mai multe evenimente” / EXCLUSIV

Publicat pe

Pe 8 septembrie, Daniel Pavel și iubita lui, Ana Maria Pop, au împlinit 1 an de relație. Cu scurt timp înainte de fericitul eveniment, cei doi ne-au oferit un interviu amplu și emoționant în revista VIVA! de Septembrie. Printre altele, prezentatorul de la PRO TV și partenera lui ne-au dezvăluit și cum vor petrece. De asemenea, ne-au spus și ce planuri de viitor au, pentru lunile următoare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Acum îmi dau seama că acest interviu vine fix înainte de aniversarea voastră de un an… Cum petreceți? Aveți ceva în minte, planificat deja?

A: „Aniversarea noastră înglobează mai multe evenimente într-un weekend. Pe lângă faptul că este ziua de naștere a lui Daniel în 8 septembrie, de Sf. Maria, da… este și aniversarea primului nostru contact vizual. Iar în data de 9 septembrie avem și o Sf. Ana printre noi. (zâmbește) Ne dorim să petrecem acest timp în afara țării, în locuri dragi nouă, la Viena și apoi Praga. În Praga nu am ajuns încă împreună și era pe lista noastră de ceva timp. Ce să spunem? Abia așteptăm!

Daniel Pavel și iubita lui, Ana Maria Pop, au împlinit 1 an de relație. Cum au sărbătorit: „Aniversarea noastră înglobează mai multe evenimente' / EXCLUSIVDaniel Pavel și iubita lui, Ana Maria Pop, au împlinit 1 an de relație. Cum au sărbătorit: „Aniversarea noastră înglobează mai multe evenimente' / EXCLUSIV

Citește și: Daniel Pavel și Ana Maria Pop, primul pictorial de cuplu. Cum a început povestea lor de iubire:„Era și ziua mea și am primit un nesperat cadou' / EXCLUSIV

Citește și: Daniel Pavel de la Survivor, totul despre relația cu fiul adolescent:„E mult mai ambițios decât am fost eu, la vremea mea'/ EXCLUSIV

Citește și: Sarah, fiica Anamariei Prodan, a fost operată de urgență, la genunchi. Cum se simte:”A fost un succes”

Citește și: Ana Odagiu formează un cuplu cu actorul Conrad Mericoffer:”E foarte firavă și fragedă treaba”

Daniel Pavel și iubita lui, Ana Maria Pop, au împlinit 1 an de relație

Chiar, în afară de călătorii, care sunt pasiunile voastre comune?

A: Deși la prima vedere părem foarte diferiți, din lumi diferite, avem multe pasiuni comune… cele care probabil ne-au și apropiat. Ne place să scriem și o facem. Ne plac diminețile dulci în care ne bem cafeaua în cănițele simple, dar unice cumpărate din Dominicană, gătim împreună ascultând The Shire – Lords of the Rings, ne plac plimbările pe munte, ne place marea cu tot ceea ce ține de universul ei, ne plac cărțile, mirosul de scorțișoară și foșnetul frunzelor toamna. Ne place tot ceea ce ține de cunoaștere, inteligență emoțională, spirituală, socială. Ne place să ne rugăm. Așa cum știm, în felul nostru.

Nu ne plac dogmele și îngrădirile stupide, clișeele, banalitățile, lucrurile plictisitoare. Ne plac lucrurile simple, care dau culoare vieții dincolo de partea materială a ei. În ceea ce privește domeniul profesional, avem și aici multe idei comune, dar despre asta vorbim cu o altă ocazie. All in all, ne place viața trăită dincolo de aparențe și condiționări, arta, frumosul, Dumnezeu.

D: Experiența călătoriilor aduce în sine valențe multiple – știi tu, mai ales dacă e vorba despre o țară fenomen cum este Italia, este minunat când te întâlnești în pasiuni culinare, plastice, muzicale, istorice cu perechea ta. Eu sunt un povestitor pursânge, iar Ana cunoaște arta rafinată a ascultătorului, așa că avem 100% match. Lecturile din cărți cu povești de suflete de luptători, muzicile, în special muzica de festival, unde ea este cea care mă inițiază, lucrurile de calitate și drumețiile în natură. Ah, și săruturile. (zâmbește)

Ce planuri au pentru restul anului

Ana și Daniel, cum vor arăta următoarele luni pentru voi, ce planuri aveți până la finalul anului?

Planurile sunt ca și până acum, îmbinarea utilului cu iubirea, deoarece ne place ceea ce facem pe partea profesională și muncim cu pasiune. Vor mai fi și câteva evenimente în toamnă, plecări, momente de relaxare, iar apoi, Sărbătorile de iarnă, pe care sperăm să le petrecem în familie, așa cum este drag sufletului nostru.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE SEPTEMBRIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Răzvan Lupică (PRO TV), Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter