Daniel Pavel, despre noul sezon al emisiunii Survivor de la Pro TV: ”Va fi un show de ținut minte” / EXCLUSIV

Publicat pe

Dan Pavel va reveni pe sticlă la începutul anului viitor, în cadrul noului sezon al emisiunii Survivor, show-ul de supraviețuire de la Pro Tv. Prezentatorul emisiunii promite un show de ținut minte. El a vorbit într-un interviu pentru viva.ro și despre relația cu iubita lui, Ana Maria.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dan Pavel se întoarce pe micușl ecran la începutul anului viitor, la cârma unui nou sezon al emisiunii Survivor. Într-un interviu pentru viva.ro, el a dat detalii despre celebrul show, dar a vorbit și despre modul în care s-a acomodat fiul său la Viena, unde s-a înscris la studii.

Daniel Pavel, despre noul sezon al emisiunii Survivor de la Pro TV: 'Va fi un show de ținut minte' / EXCLUSIVDaniel Pavel, despre noul sezon al emisiunii Survivor de la Pro TV: 'Va fi un show de ținut minte' / EXCLUSIV

Citește și: Roxana Hulpe este însărcinată. Ce sex are bebelușul:„La prima morfologie am mers convinsă că este…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum s-au cunoscut Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu și cine a făcut primul pas:„Ea era cu cineva pe-acolo. I-am spus că vreau mulți copii și…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțelege Ana Maria Pop, iubita lui Daniel Pavel, cu fiul și fosta soție a prezentatorului TV:„La prima interacțiune…' / EXCLUSIV

Citește și: Daniel Pavel și iubita lui, Ana Maria Pop, au împlinit 1 an de relație. Cum au sărbătorit:„Aniversarea noastră înglobează mai multe evenimente' / EXCLUSIV

Daniel Pavel, despre noul sezon al emisiunii Survivor de la Pro TV

Dan Pavel revine pe micul ecran și promite un show de ținut minte. Prezentatorul emisiunii de supraviețuire susține că vor fi 8 finaliști, dar unul singur va face parte din tribul războinicilor, ceilalți 11 sunt aleși în urma unui casting.

Ce aduce nou emisiunea Survivor din acest sezon?

Da, prima dată chiar când am abordăm unghiul ăsta, să spunem așa. Anul trecut la Pro TV am promis un sezon memorabil. Anul ăsta, aș face așa un joc de cuvinte, va fi un show de ținut minte. De ținut minte. Pentru că oamenii, mai ales din ceea ce privește echipa războinicilor, avem inițiativa unui 'La Măruță'. Avem Golden Ticket.

Avem 8 finaliști acum, unul singur va fi parte din tribul războinicilor, restul de 11 sunt aleși în urma castingului. Un număr colosal, onorant de oameni este la casting. La fel și din partea faimoșilor. Deci, oamenii au văzut cu ce se mănâncă -e și aici o licență, cu ce nu se mănâncă la Survivor-au văzut, vor să fie parte din fenomen. Adică e un sezon de ținut minte, asta pot să spun. Mai multe o să aflăm la momentul potrivit.

Oamenii îl numesc 'Domnul Dan'

Și de când se va transmite noul sezon al acestui show? S-a stabilit o dată?

Nu, nu s-a stabilit data exactă. Este încă în ipoteză de lucru… În ianuarie așa cum i-am obișnuit pe fanii emisiunii, vom fii acolo. Suntem în Dominicană și reamintesc faptul că filmăm în regim de foc automat, pentru că se filmează și se difuzează la un număr de două-trei-patru zile. Se va vedea pe Voyo înainte, platforma noastră de la Pro TV, dar filmările sunt aproape în regim de live.

Deci, până în ianuarie ești un pic mai liber…

Da. Un pic mai liber am fost până acum. Practic, acum, cu premiul onorant de la Gala Radar de Media, care e parte din portavocea publicului-și le mulțumim pe această cale națiunii Survivor-așa îmi place mie să îi numesc, deja începe să se alimenteze contracțiunea emisiunii. Ușor, ușor ne strângem forțele. Încep să îmi fac bagajul, încep să studiez ce urmează să facem acolo. Așa că, sunt deja, în anticamera emisiunii.

Ce spun oamenii când te văd pe stradă sau în magazine?

Trebuie să spun că sintagma 'domnul Dan', care este extrem de onorantă, vine așa ca o medalie pe care o port. Oamenii sunt interesați de ceea ce fac, de ce simt. De cum percep eu momentul competiției mai ales de viața mea personală… Îți mărturisesc că am făcut terapie prin țară pe unde am fost… La Viena zilele trecuteam fost recunoscut. Eu la Viena am locuit.

Acolo am condus o instituție de media penentru cinci ani. Și acum, pentru că acolo încă se poartă mască, inclusiv la transportul în comun, am fost recunoscut de români de-ai noștri, inclusiv prin mască. Și am dat masca jos și a spus 'domnul Dan, încălcăm legea împreună'. Adică, 'am încălcat și legea', cu masca.

În general discutăm foarte mult despre ceea ce înseamnă viața de supraviețuire. Supraviețuim. Și cei îi mână pe ei atunci când au o problemă de sănătate, de viață, de iubire. Discut toată paleta emisiunii.

Fiul său studiază la Viena

Fiul tău s-a acomodat la Viena? Ultima dată când am vorbit te-ai dus să îl înscrii acolo la studii…

Am fost la Viena, am călătorit împreună. Alaltăieri am venit acasă. Face 18 ani în câteva luni. Fiul face sală, învață carte, pentru că are Bacalaureatul, anul acesta. El urmează Liceul Francez la Viena. Bacalaureatul înseamnă că în clasa a Xl- a a dat întâi un examen și mai dă acum o nouă serie de examene. Dar el învață. Îmi place să-l văd că învață. Adică e schimbat față de acest set-up de adolescent rebel. Știe ce vrea. E foarte, foarte hotărât. Îi place.

Unde locuiește diul tău la Viena?

Fiul meu locuiește cu mama lui. Ei s-au mutat acolo. Noi suntem o super echipă, îl creștem împreună și au acolo locuința lor, o casă superbă. E un apartament, dar e un cadru, e o bucată de România. El e foarte interesat de identitatea lui, iar pe linia mamei este aromân din Macedonia, din Nordul Greciei. Machedoni, cum îi numim noi, dintr-un neam… Am fost în vară într-o călătorie foarte inițiatorică în munții Greciei, pe urmele familiei lor. E foarte interesat de identitate, în condițiile în care el vorbește fluent în germană, franceză, engleză la 18 ani. Îmi umple sufletul de bucurie să îl văd.

Înseamnă că s-a acomodat?

Da, s-a acomodat acolo. Dar mereu are grijă să le spună că e din București, că e aromân și că România are foarte multe lucruri de oferit. Lucruri pe care mărturisesc că nu i le-am oferit, nu i le-am dat în mod direct. S-a inspirat el cumva, poate le-a luat de la mine, de la mama lui, dar le-a luat. Asta e.

Sărbătorile de Crăciun și Revelionul unde le petreci?

Crăciunul îl voi petrece cu familia. Îl avem pe tata. El mai trăiește. Și împreună cu fratele și sora mea vom face o masă, iar de Revelion absolut voi sta liniștit în zonă. Pentru că, practic, vor urma pregătirile plecării și o să fim pe picior de plecare undeva în ianuarie.

Daniel Pavel: 'O luăm încet'

Care este cel mai frumos compliment pe care i l-ai făcut iubitei tale?

Mie îmi plac Ielele din imagianrul românesc. Iar ea este Iela de Aur, așa îi spun, pentru că are părul blond. Și, câteodată mai vine și, într-o anumită lumină e de aur. Dincolo de toate, aurul are sacralitate, prețiozitate… Iela de Aur i-am spus o dată și mai spun într-un fel dar o să vă dezvălui la timpul potrivit.

Nu v-ați gândit la oficializarea relației?

Nu ne grăbim. O luăm încet. Deja am crescut într-un an, așa, cât Făt-Frumos, dar e bine. E firescul acela, e normalitatea unor oameni care s-au găsit la o etapă a vieții în care s-au așezat. Nu spun că e tot pătimașă flacăra, dar suntem ok.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter