Daniela Crudu a dezvăluit câte intervenții estetice are: „Vreau să-mi lungesc picioarele”

Publicat pe

Daniela Crudu s-a transformat radical în ultimii bani. Fosta asistentă TV a pășit în cabinetul medicului estetician pentru prima dată încă dinainte de a împlini 18 ani. Daniela Crudu a dezvăluit câte intervenții estetice are.

Vedeta și-a pus silicoane de la vârsta de 17 ani, chiar înainte să fie majoră. Daniela Crudu a recunoscut de fiecare dată când a apelat la bisturiu, dar și la procedurile non-invazive. Fosta asistentă TV are operație la nas, la nas și mai nou și-a micșorat și talia. Pe lângă aceste operații, Cruduța are acid hialuronic în buze, botox în față, dar și lifting facial.

Tot ce apare nou în materie de intervenții estetice, Daniela Crudu este dispusă să încerce. Vedeta s-a gândit și la posibilitatea de a face o operație de mărire a picioarelor, care este extrem de periculoasă, însă o exclude de pe listă, la fel și implantul fesier, de care consideră că nu are nevoie.

„Nu există femei urâte decât că nu au bani să se opereze. Mi-am subțiat talia. Sunt fericită. Tot ce apare nou, eu încerc. Eu sunt cobai. Am și niște fire în față. (…) Vreau să îmi lungesc picioarele, să îmi bag șuruburi. Bine, glumesc, dar chiar există. Nici implanturi fesiere nu-mi pun. La clinică merg ca la mine acasă. Eu nu am făcut niciodată barter la operații. (…) Investesc în mine, n-am copii, n-am nimic'a spus Daniela Crudu, la „Xtra Night Show'.

Citește și: Daniela Crudu și-a făcut o nouă operație estetică. Bruneta vrea să aibă un corp perfect

Citește și: Daniela Crudu şi operaţiile estetice, o poveste fără sfârşit. Cum s-a transformat Cruduţa în ultimii 10 ani

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter