Valentina Pelinel, prima apariție după nașterea gemenelor. A slăbit enorm, iar suferința i se citește pe chip

Publicat pe

Valetina Pelinel râde cu un ochi și cu celălalt plânge. Actuala soție a lui Cristi Borcea își crește singură gemenele recent născute după ce afaceristul a intrat din nou în închisoare. Iată prima apariție a vedetei, după ce soțul a intrat în penitenciar! Valentina a slăbit imediat după naștere, însă rezultatul siluetei sale este, cu siguranță, efectul suferinței cauzate de faptul că partenerul ei se află la închisoare. 

Este scumpă la vedere în ultimul timp! După ce Cristi Borcea a fost arestat din nou, proaspăta mămică de gemene este reticentă chiar și în a da declarații și chiar în a posta imagini cu comorile din viața ei în mediul online.

Iată că acum ea a fost surprinsă în Capitală. La numai două săptămâni de la naştere, fostul model arată foarte bine. Dar, dincolo de faptul că are grijă la siluetă, nu putem să nu ne gândim că suferința și-a pus amprenta asupra trupului ei. Nu de alta, dar tristețea de pe chip este mai mult decât evidentă. Grimasele de veselie au dispărut cu desăvârșire, Valentina având o mină tristă și mergând tot timpul cu capul în jos, vizibil îngândurată.

 

Valentina Pelinel se ocupă de toate treburile familiei

 

Ce a făciut vedeta? A petrecut trei ore în sala de gimnastică, iar apoi şoferul a venit imediat şi a luat-o pe soţia lui Cristi Borcea şi s-au îndreptat spre Primăria sectorului 1 din Bucureşti, respectiv la Direcţia Starea Civilă şi Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, pentru ca blonda să-şi înregistreze bebeluşii şi să le poată face certificate de naştere.

Valentina Pelinel, prima apariție după nașterea gemenelor. A slăbit enorm, iar suferința i se citește pe chipValentina Pelinel, prima apariție după nașterea gemenelor. A slăbit enorm, iar suferința i se citește pe chip

După ce s-a dat jos din bolidul de lux de peste 100.000 de euro, Pelinel a luat-o pe jos spre primărie, cu buletinul în mână şi alte câteva acte. A intrat, a stat aproape o oră înăuntru şi apoi a ieşit cu certificatele de naştere în mână, scrie CLICK. 

Se poate observa în imagine că mămica nu are zâmbetul pe buze, semn că sunt anumite supărări care o apasă.

Valentina Pelinel a postat prima imagine cu gemenele, Rania și Indira

Valentina Pelinel a născut în urmă cu aproximativ 2 săptămâni, iar acum se bucură de liniște alături de cei trei copii ai săi. Proaspăta mămică a postat prima imagine cu gemenele ei și ale lui Cristi Borcea. Valentina Pelinel nu le-a fotografiat fața, ci doar mânuțele.

Gemenele se numesc Rania și Indira. Ambele nume provin din sanscrită, iar Rania se regăsește și în limba arabă, iar semnificația lor este una specială. Rania înseamnă Regină (iar în greacă, și Paradis), iar Indira – Frumusețe. După cum a anunțat tot Valentina, pe vremea când încă nu devenise și mamă de fete, ambele micuțe vor primi și un nume tradițional, același: Maria.

Foto: Facebook, Mihai Ionescu – Click  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter