Valentina Pelinel a postat prima imagine cu gemenele, Rania și Indira

Publicat pe

Valentina Pelinel a născut pe 1 martie, iar gemenele sunt perfect sănătoase. Proaspăta mămică se bucură de fiecare clipă petrecută alături de copiii ei, însă gândul ei este și la soțul ei, Cristi Borcea, care se află în închisoare pentru următorii 5 ani.

Valentina Pelinel a născut în urmă cu o săptămână, iar acum se bucură de liniște alături de cei trei copii ai săi. Proaspăta mămică a postat prima imagine cu gemenele ei și ale lui Cristi Borcea. Valentina Pelinel nu le-a fotografiat fața, ci doar mânuțele.

Gemenele se numesc Rania și Indira. Ambele nume provin din sanscrită, iar Rania se regăsește și în limba arabă, iar semnificația lor este una specială. Rania înseamnă Regină (iar în greacă, și Paradis), iar Indira – Frumusețe. După cum a anunțat tot Valentina, pe vremea când încă nu devenise și mamă de fete, ambele micuțe vor primi și un nume tradițional, același: Maria.

Cristi Borcea a sunat-o din închisoare pe Valentina Pelinel

Cristi Borcea a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare și nu a putut fi alături de soția lui în ziua în care aceasta a devenit mămică pentru a doua oară. Chiar dacă fizic nu a fost alături de ea, afaceristul a stat cu gândul la familia lui. Cristi Borcea a sunat-o pe Valentina Pelinel din închisoare și i-a transmis un mesaj absolut emoționant. Potrivit informațiilor apărute în presă, Cristi Borcea a sunat-o pe Valentina Pelinel din închisoare și i-a spus că o iubește.

Citește și: Valentina Pelinel a mers în vizită la Cristi Borcea. Ce i-a dus soțului ei la închisoare

Citește și: Valentina Pelinel s-a îngrăşat 15 kilograme pe parcursul sarcinii cu gemeni. A întâmpinat câteva probleme până acum

Valentina Pelinel a postat prima imagine cu gemenele, Rania și IndiraValentina Pelinel a postat prima imagine cu gemenele, Rania și Indira

FOTO: Facebook 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter