Valentina Pelinel s-a îngrăşat 15 kilograme pe parcursul sarcinii cu gemeni. A întâmpinat câteva probleme până acum

Publicat pe

Valentina Pelinel este însărcinată cu gemeni şi, aşa cum este normal, a acumulat mai multe kilograme. A întâmpinat şi câteva dificultăţi!

Valentina Pelinel este în al doilea trimestru de sarcină, se simte foarte bine şi nu se opreşte din muncit. Aceasta are diferite proiecte pentru care este nevoită să plece de acasă. Este o mămică activă, fericită de viaţa sa personală, dar şi profesională.

Ea a dezvăluit că nu îi este uşor cu sarcina gemelară. La Milan, primul ei copil, a fost mai uşor. Ea se mişcă mai greu acum, a avut chiar şi dureri de spate. Valentina Pelinel a povestit că s-a îngrăşat până acum 15 kilograme. Crede că o să mai acumuleze câteva până va naşte.

„Cu Milan a fost o sarcină extrem de uşoară, nici acum nu e extrem de grea având în vedere ca sunt gemeni. Îmi e mai greu… mă mişc mai greu… am avut ceva dureri de spate, am avut o perioadă scurtă de arsuri. Sunt elemente noi pe care nu le-am experimentat în sarcina cu Milan… din câte am auzit ar trebui să fiu mulţumită, norocoasă şi să fiu binecuvântată. (…) Am pus minim 15 kg. Încerc să mă cântăresc mai rar, că pe ultima sută cântarul se accelerează, dar și la Milan am luat 26 de kilograme. Nu mă credea nimeni', a spus Valentina Pelinel, la „Xtra Night Show'.

Cristi Borcea a dezvăluit când va avea loc botezul gemenelor și cum va fi petrecerea. Chiar dacă încă nu s-au născut, Valentina Pelinel și Cristi Borcea își doresc o petrecere mare pentru fetițele lor. ‘Am avut mulţi prieteni care ar fi vrut să vină, dar a fost ceva restrâns. În vară, când facem botezul gemenelor, o să fie ceva mai mare. Ori la Bucureşti, ori la Budapesta, va fi de dimensiuni mai mari. Nu ceva epic, dar mai mulţi prieteni apropiaţi.’, a declarat Cristi Borcea pentru Libertatea.

Așadar, botezul gemenelor lui Cristi Borcea și ale Valentinei Pelinel va avea loc în vara anului 2019. Cu siguranță petrecerea va fi una foarte reușită. Cei doi nu s-au gândit încă dacă evenimentul va avea loc în București sau Budapesta.

Cristi Borcea, cadou de 100.000 de euro pentru Valentina Pelinel

După ce a vândut ștrandul din Crângași, conturile lui Cristi Borcea s-au umplat iar. Fostul acționar de la Dinamo i-a făcut o surpriză neașteptată soției sale. Valentina Pelinel a primit de la Cristi Borcea o mașină care valorează peste 100.000 de euro, potrivit click.ro. Actuala doamnă Borcea a fost văzută prin oraș la volanul noului bolid. Valentina Pelinel este foarte fericită alături de soțul ei, iar de când acesta a fost eliberat din închisoare, viața lor de familie s-a schimbat complet. Micuțul Milan este cel mai fericit că acum îi are pe ambii părinți lângă el.

Cristi Borcea deține mai multe mașini de lux, iar valoarea lor este de aproape 700.000 de euro.

Foto: Facebook, Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter