Ayan Schwartzenberg, leit Tom Cruise la 15 ani! Mihaela Rădulescu: ”A moștenit genele de la mine și de la taică-su”

Publicat pe

Mihaela Rădulescu e foarte mândră de fiul ei de aproape 15 ani și postează deseori fotografii cu acesta pe rețelele de socializare. Ultima imagine, însă, a depășit orice așteptări. Ayan, fiul Mihaelei și al lui Elan Schwartzenberg este, la costum și papion, copia fidelă a lui Tom Cruise.

Mihaela Rădulescu se poate lăuda cu numeroase realizări profesionale, dar mândria sa rămâne fiul ei, Ayan Schwartzenberg care, la aproape 15 ani, este un adolescent frumos și plin de mușchi, așa cum rar vezi la o vârstă atât de fragedă.

Mihaela Rădulescu Ayan Schwartzenberg

Această fotografie cu Ayan Schwartzenberg a făcut senzație pe net

Ayan Schwartzenberg, copia fidelă a lui Tom Cruise

Deși vedeta postează deseori imagini cu fiul său în social media, cea mai recentă a întrecut orice așteptări, declanșând reacții de uimire din partea internauților. Fotografia îl înfățișează pe Ayan la costum și papion, cu o privire și o atitudine ce amintesc de Tom Cruise, așa cum bine au observant urmăritorii Mihaelei, care l-au comparat, de asemenea, cu celebrul personaj al filmelor de acțiune, James Bond.

Mihaela Rădulescu și fiul ei, Ayan Schwartzenberg

La nici 15 ani, Ayan are lookul și atitudinea lui Tom Cruise

Întrebată fiind de unde a moștenit băiatul genele, Mihaela a răspuns: 'Fără îndoială că de la mine și de la taică-su'. Chiar dacă, după divorțul din 2008, au avut neînțelegeri în trecut, unele de ordin public, Mihaela și Elan Schwartzenberg au acum o relație civilizată, uniți fiind de un scop comun: binele fiului lor.

Mihaela Rădulescu și fiul ei, Awan Schwartzenberg

Mihaela Rădulescu petrece mult timp cu fiul ei

La doar 14 ani, Ayan se poate mândri cu un corp bine lucrat, așadar pasiunea pentru sport s-a moștenit în familie. Era inevitabil, dat fiind că atât Mihaela, cât și partenerul acesteia, Felix Baumgartner (49), sunt doi împătimiți ai mișcării și ai adrenalinei. Vedeta nu și-a ferit fiul nici de sporturile extreme, Ayan experimentând skateboard electric, parapantă, parașutism, snowboard, wakeboard, karting și multe altele. În plus, este campion la Kick Boxing, Krav Maga (sport de apărare) și Muay Thai.

Foto: Instagram, arhiva VIVA!

Citește și:

Alexia Eram a primit cadouri scumpe de Crăciun. Fiica Andreei Esca a fost răsfățată de iubit și de familie

Anamaria Prodan, schimbare majoră de look. După ce a împlinit 46 de ani, impresara a început seria transformărilor

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter