Imagini rare cu Mihaela Rădulescu și fiul ei, Ayan! Cum s-a schimbat acesta de-a lungul anilor

Publicat pe
Imagini rare cu Mihaela Rădulescu și fiul ei, Ayan! Cum s-a schimbat acesta de-a lungul anilorImagini rare cu Mihaela Rădulescu și fiul ei, Ayan! Cum s-a schimbat acesta de-a lungul anilor

Luna viitoare se anunță una foarte emoționanță pentru Mihaela Rădulescu. Nu doar că vedeta și fiul său, Ayan, sunt născuți ambii în august, dar băiatul va atinge vârsta de buletin. La 14 ani acesta are deja un corp lucrat, semn că pasiunea pentru sport s-a moștenit în familie. Avem imagini rare cu Mihaela Rădulescu și Ayan încă de când era bebeluș, iată cum s-a transformat de-a lungul timpului.

Imagini rare cu Mihaela Rădulescu și fiul ei, Ayan. Deși în general, Mihaela Rădulescu s-a ferit să pună în social media prea multe fotografii cu fiul ei, în ultima vreme aceasta a postat pe Instagram o serie de imagini cu Ayan. Unul dintre motive poate fi acela că în foarte scurt timp băiatul va atinge vârsta la care își poate face buletin, fiind născut pe 1 august, la doar două zile distanță de aniversarea mamei sale, care pe 3 august împlinește 49 de ani.

Din fotografiile postate de divă, este evident că, la doar 14 ani, Ayan se poate mândri cu un corp bine lucrat, așadar pasiunea pentru sport s-a moștenit în familie. Era inevitabil, dat fiind că atât Mihaela, cât și partenerul acesteia, Felix Baumgartner (49), sunt doi împătimiți ai mișcării și ai adrenalinei. Vedeta nu și-a ferit fiul nici de sporturile extreme, Ayan experimentând skateboard electric, parapantă, parașutism, snowboard, wakeboard, karting și multe altele. În plus, este campion la Kick Boxing, Krav Maga (sport de apărare) și Muay Thai. Pesemne că nu toate mamele împărtășesc concepțiile Mihaelei despre creșterea liberă a copilului. Una din fotografiile postate recent de vedetă, înfățișându-l pe Ayan la marginea unei stângi înalte, este însoțită de un mesaj ironic: 'Sunt așa o influență proastă pentru băiatul meu : )) '

'Am avut cu el o relație foarte strânsă de la început, l-am purtat cu mine mereu, nu am avut bonă niciodată, nici în ziua de azi nu am. Am încercat mereu să fiu lângă el și, chiar dacă am plecat la joburi sau la emisiuni, am fost lângă el la tot ce contează pentru el. Așa că de-a lungul timpului am avut o comunicare foarte bună(…) Fiind un copil echilibrat, a fost foarte ușor să avem discuții despre orice: despre școală, sport, fete, sex, iubire', declara Mihaela Rădulescu la un moment dat pentru VIVA!

Imagini rare cu Mihaela Rădulescu și fiul ei, Ayan

De-a lungul timpului, Mihaela Rădulescu a realizat diverse ședințe foto pentru VIVA! împreună cu băiețelul ei. Prima a avut loc la nici două luni de la nașterea lui Ayan, pe când vedeta forma un cuplu fericit cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg. Vedeta a făcut câteva fotografii alături de fiul său și după mutarea la Monaco, în 2009, dar și în 2010, pe când Ayan avea șase ani.

Foto: arhiva VIVA!, Instagram

Citește și:

ATUNCI și ACUM! Cum au trecut anii peste cele mai sexy vedete din România

Meghan Markle, apariție răvășitoare la botezul Prințului Louis. Ce bine îi stă Ducesei de Sussex în oliv!

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter