Romaniţa Iovan, siluetă de invidiat la 53 de ani. Nu se fereşte deloc să îşi arate formele

Publicat pe

Romaniţa Iovan, siluetă de invidiat la 53 de ani. Creatoarea de modă reprezintă un model de feminitate şi eleganţă, ea având o talie de viespe şi nişte picioare subţiri şi ferme care ne fac să ne-amintim de ea din perioada în care era model. Iată o galerie foto cu vedeta şi familia sa din vacanţa în Grecia!

Recent, creatorul de modă s-a relaxat împreună cu soţul său, avocatul Iulian Gogan, şi cu fiul ei, Albert, pe plajele din Grecia, unde şi-a expus la soare trupul frumos.

Priviţi galeria foto pentru a vedea cât de bine arată aceasta!

Romaniţa Iovan, siluetă de invidiat la 53 de ani. Nu se fereşte deloc să îşi arate formeleRomaniţa Iovan, siluetă de invidiat la 53 de ani. Nu se fereşte deloc să îşi arate formele

Romaniţa Iovan, despre viaţa sa după tragedia din Apuseni

O prezență discretă întotdeauna, Romanița Iovan a traversat un moment de răscruce în ianuarie 2014, când fostul ei soț, Adrian Iovan, și-a pierdut viața în tragedia din Munții Apuseni. De atunci, are alte priorități.

Foto: Instagram 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter