Romanița Iovan vorbește despre cum i s-a schimbat viața după tragedia din Apuseni și renunțarea la aparițiile publice, la Interviurile VIVA!

Publicat pe

O prezență discretă întotdeauna, Romanița Iovan a traversat un moment de răscruce în ianuarie 2014, când fostul ei soț, Adrian Iovan, și-a pierdut viața în tragedia din Munții Apuseni. De atunci, are alte priorități.

Ani la rând a refuzat creatoarea de modă să mai apară în public, după evenimentul din ianuarie 2014, dar iată că azi a făcut o excepție și a acceptat invitația noastră la Interviurile VIVA! Mulți ar crede că duce o viață perfect liniștită, însă adevărul este cu totul altul. În pofida faptului că, zilnic, se afișează drept o persoană extrem de veselă, optimisă și pozitivă, pe conturile de socializare, vedeta duce lupte aprige în instanță, pentru ca fiull ei, Albert, în vârstă de 11 ani, să se poată bucura așa cums e cuvine de amintirile lăsate în urmă de tatăl lui, regretatul pilot Adrian Iovan.

Fiul a început o carieră în modelling

Romanița Iovan a avut o viață spectaculoasă dar, după cum ea însăși mărturisește, ceea ce își dorește cel mai mult, acum, este… un trai fără griji! Toată atenția ei se concentrează asupra lui Albert care, surpriză, chiar îi calcă pe urme! Mai exact, a început deja cariera în modelling și a debutat și ca vlogger, având propriul cont de Youtube. Vedeta îl susține la fiecare pas, cu atât mai mult cu cât și ea a început să muncească… încă din adolescență! În cazul în care nu i-ați urmărit contul de Facebook, vă spunem noi că, în ultimele luni, Romanița a făcut publice fotografii-document cu ea ca model chiar din vremea comunismului. Și, ce credeți? Deși au trecut trei decenii sau chiar mai mult, vedeta nu s-a schimbat aproape deloc!

 

 

 

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter