ATUNCI și ACUM! Cum au trecut anii peste cele mai sexy vedete din România

Publicat pe
ATUNCI și ACUM! Cum au trecut anii peste cele mai sexy vedete din RomâniaATUNCI și ACUM! Cum au trecut anii peste cele mai sexy vedete din România

În anii 2000 erau tinere, frumoase și se bucurau de o popularitate uriașă! La fel au rămas și azi, numai că timpul nu iartă pe nimeni. Sau pe ele le-a iertat? Vezi cum au trecut anii peste zece dintre cele mai sexy vedete din România.

VIVA! are o arhivă impresionantă cu ședințele foto ale celor mai sexy vedete din România. Întâmplător, majoritatea celebrităților care țineau în anii 2000 prima pagină a publicațiilor mondene cu popularitatea și frumusețea lor continuă să fie în centrul atenției și azi. Dacă la capitolul notorietate și popularitate niciuna din vedetele acestei galerii foto nu poate fi contestată, timpul și-a pus amprenta în felurite moduri pe fiecare dintre aceste frumoase chipuri.

Cum au trecut anii peste cele mai sexy vedete din România

În anii 2000, vedete precum Mihaela Rădulescu, Andreea Marin sau Andreea Raicu erau răsfățatele presei și ale publicului, la fel ca și acum. Dacă timpul a trecut cu blândețe peste ele, numitorul comun al acestora este sportul și, probabil moștenirea genetică. Mihaela Rădulescu a iubit dintotdeauna mișcarea și iată că efortul a dat roade: la aproape 50 de ani, diva are un corp la fel de tonifiat ca al unui sportiv de performanță. Chiar dacă în ceea ce privește modalitățile alese de vedetă pentru a-și menține tinerețea chipului părerile sunt împărțite, Mihaela este un reper când vine vorba de preocuparea pentru propria persoană și stil de viață sănătos.

Fără a ține o dietă extrem de strictă, Andreea Marin practică sport de câte ori programul aglomerat îi permite: de la fitness până la alergat pe malul mării, ture cu bicicleta, yoga sau pilates, vedeta le-a încercat de-a lungul timpul pe toate.

Andreea Raicu are un stil de viață care pe mulți dintre noi ne-ar pune în dificultate. Vedeta se trezește dis de dimineață, face câteva minute de meditație, după care merge la înot sau în parc, la jogging. Bruneta nu este adepta mișcării de ieri, de azi. În 2007 chiar a lansat un DVD cu exerciții de Tae-Bo, o combinatie de aerobic, balet, karate, box, dans, hip-hop si antrenament cu greutati.

Nicoleta Luciu, între oscilații de greutate și chirurgia plastică

Nicoleta Luciu este cunoscută nu doar pentru formele sale, ci și pentru deja celebrele oscilații de greutate. Spre deosebire de alte vedete, care pun suplețea pe seama moștenirii genetice sau unui metabolism accelerat, Nicoleta a trebuit să facă eforturi colosale pentru a-și menține silueta de fotomodel (nr a fost desemnată Misss România în 1999). Recent, însă, așa cum a mărturisit pentru viva.ro, se pare că frumoasa brunetă a găsit la Miercurea-Ciuc, acolo unde este stabilită cu familia, o dietă mai 'prietenoasă', constând în slănină.

Cât despre alte modificări prin care a trecut Nicoleta Luciu, chirurgul estetician Adina Alberts a vorbit pentru VIVA! despre transformările prin care a trecut bomba sexy, atrăgând atenția asupra pericolului unor implanturi prea mari.

Foto: arhiva VIVA!, Instagram

Citește și:

Au trecut 21 de ani de la dramatica ei dispariție. Cum ar fi arătat Prințesa Diana la 60 de ani

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru, mesaj emoționant la un an de la nașterea fetiței lor

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter