Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru, mesaj emoționant la un an de la nașterea fetiței lor

Publicat pe

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru formează un cuplu din 2016, urmând să se căsătorească, așa cum ne-a mărturisit chiar actorul într-un amplu interviu publicat în numărul de iulie al revistei VIVA! Împreună au o fetiță, Alaia Zora care a împlinit astăzi un an și care este cea mai mare minune din viața lor.

Astăzi, la un an de la nașterea Zorei, Alice i-a scris micuței un mesaj emoționant:

La multi ani, Alaia Zora Ești de vis.
Ești un răsărit de soare.
Ești iubirea mea cea mare.
Să fiu mama ta e cea mai mare onoare. Să radiezi mereu!
#AlaiaZora #1an #lamultiani #minuneamea', scrie Alice Cavaleru.

Cuplul fericit a dat un interviu pentru revista VIVA!, unde au dezvăluit detalii legate de relația lor și de modul surprinzător în care a apărut cea mică. Se pare că Alice a rămas însărcinată după numai trei luni de relație.

Alice a rămas însărcinată la trei luni după ce ne-am cunoscut. Nu a fost o sarcină planificată, dar nici accidentală. În momentul în care Alice a intrat în viața mea , mi-am dat seama că  așa arată femeia cu care vreau să fiu, femeia cu care vreau să fac cel puțin un copil', ne-a povestit Vladimir.

Tot în interviul pe care ni l-a acordat, actorul a oferit detalii exclusive despre nunta pe care o plănuiește alături de Alice. Pentru că nonconformismul este una dintre calitățile lui, Vladimir și-a surprins iubita cu cererea în căsătorie: 'Am întrebat-o dacă mă lasă să îmbătrânesc lângă ea', ne-a spus el.

 

 

 

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter