Daniela Crudu și-a făcut o nouă operație estetică. Bruneta vrea să aibă un corp perfect

Publicat pe

Daniela Crudu a apelat din nou la ajutorul medicului estetician, ea a urcat recent pe masa de operație pentru o intervenție. Ea e hotârătă să arate perfect, de aceea se supune diferitelor proceduri. Iată că acum vrea un corp de invidiat

Daniela Crudu nu era mulţumită de felul în care arăta abdomenul ei, astfel că a decis să îşi facă o liposculptură, care este tot un fel de liposucţie, dar care conturează mai bine formele corpului.

'Sunt foarte bine. A fost foarte bine. Sunt fericită pentru că mi-am îndeplinit visul. Eu sunt foarte agitată, am avut chef de plimbări după operație. Nu m-a durut deloc. Te iubesc, doctore', a transmis Daniela Crudu la puţin timp după operaţie.

Deşi nu a împlinit încă 30 de ani, Daniela Crudu recunoaşte că apelează frecvent la terapii estetice menite să-i întinerească pielea, tratamente care să-i amelioreze cearcănele şi pungile de sub ochi. Însă, Crudutu nu s-a limitat la atât.

A bifat, în timp, şi o rinoplastie, o operaţie estetică în zona bărbiei, dar şi o modificare accentuată a formei sprâncenelor. Cât despre buze, acestea au crescut exponenţial în volum, iar faţetele dentare au contribuit şi ele la schimbarea completă a chipului Cruduţei.

Cum s-a transformat Cruduţa în ultimii 10 ani

Dacă implantul mamar a fost primit cu aplauze de către fanii bărbaţi ai asistentei matinalilor şi, mai apoi, a lui Capatos, la show-ul de noapte de la Antena 1, restul intervenţiilor estetice nu au fost la fel de bine tolerate de către admiratorii brunetei.

Cei care s-au îndrăgostit de chipul neatins de bisturiu al Danielei îi reproşează vehement, pe reţetele de socializare, la fiecare fotografie postată, ca operaţiile estetice fără număr au transformat-o în altă femeie, simţul umorului fiind singurul lucru pe care l-a mai păstrat în timp.

Foto: Facebook

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter