Cine o înlocuiește pe Flavia Mihășan la "Neatza cu Răzvan și Dani"? Dansatoarea va intra în concediu de maternitate - EXCLUSIV

Publicat pe

Flavia Mihășan va intra probabil în concediu de maternitate în ultimul trimestru de sarcină. Ea se simte minunat, dar este nevoie să aibă mare grijă la starea ei de sănătate. De aceea, ea va fi înlocuită în emisiunea de la Antena 1. Iată cine îî va ține locul la „Neatza cu Răzvan și Dani”! 

Începutul de primăvară în grila Antena 1 va fi sărbătorit de Neatza cu Răzvan și Dani, timp de 4 ore. Băieții au primit o ora în plus de emisie după ce emisiunea lui Florin Riștei și Dianei Munteanu a ieșit de pe post.  Matinalii vor începe la 8 dimineață și vor termina la 12 ziua.

Iată că această schimbare nu este singura care se produce în matinalul de la Antena 1. Curând, Flavia Mihășan, frumoasa dansatoare, va intra în concediu de maternitate. În câteva luni va naște primul ei copil. Toți ne întrebam cine îi va lua locul acesteia. Iată că VIVA! a aflat răspunsul. Frumoasa Ramona Olaru, asistenta de la „Pritenii de la 11”, se va trezi de dimineață și va fi prezentă alături de colegii ei la Neatza.

Până atunci, cele două îi vor încânta pe telespectatori în aceeași emisiune așa de urmărită de ani de zile. Cele două se cunoasc, se înțeleg foarte bine deoarece mereu se întâlneau în redactia de la Antena 1.

Emisiunea „Prietenii de la 11' iese din grila de programe!

Veste tristă pentru Diana Munteanu și Florin Ristei, prezentatorii emisiunii „Prietenii de la 11', de la Antena 1. Show-ul va fi scos de pe post începând cu data de 1 martie, cei doi urmând să aibă alte proiecte: Diana tot la Antena 1, iar Florin se va dedica exclusiv muzicii, cel puțin pentru o perioadă.

Diana Munteanu și Florin Ristei au format un cuplu frumos pe micul ecran, timp de doi ani, însă proiectul lor, emisiunea Prietenii de la 11, a ajuns la sfârșit. Decizie total neașteptată, de altfel, pe care a făcut-o publică Florin Ristei, pe contul personal de Facebook. „Răspund aici, pentru cine e interesat, ca să evităm tot felul de telefoane și întrebări penibile. Din 1 martie, emisiunea ‘Prietenii de la 11’ iese din grila de programe Antena1.

După 2 ani de emisiune, am ales să schimb ceva, de aici și plecarea mea. A fost o experiență foarte mișto, cu o echipă de producție profi, cu o Diana Munteanu așa cum nu o știam și cu care, zic eu, că am facut echipă foarte bună, și un context în care m-am simțit bine, am vorbit ce am vrut și de care sunt mândru. 

Pe Diana o puteți urmări, curând, în alte formate ale Antena1, eu, în schimb, iau o pauză de tv și mă concentrez pe ce am de făcut cu FreeStay în perioada asta. Hai că ne maiv vedem 2 săptămâni la ora 11, apoi ne vedem cu drag la concerte, sau online, oricând'.

Foto: Facebook, Andrei VIA

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter