Virginie Viard îi va lua locul lui Karl Lagerfeld la conducerea casei Chanel. Era mâna lui dreaptă

Publicat pe

Vestea despre moartea lui Karl Lagerfeld a venit ca un șoc pentru toată lumea. Creatorul casei de modă Chanel s-a stins din viață la vârsta de 85 de ani, iar acum cineva trebuie să-i ia locul și să continue ceea ce el a început.

Virginie Viard este cea care va continua ce Karl Lagerfeld a început, iar aceasta era mândra dreaptă a celebrului designer internațional. Cei doi lucrau împreună încă din anii `80, iar Chanel a anunțat că Virginie Viard îi va lua locul lui Karl Lagerfeld la realizarea creațiilor.

„Ea este mâna mea dreaptă și mâna stângă. Relația noastră este esențială, dublată de o prietenie și de o afecțiune foarte reală', a declarat Karl Lagerfeld în urmă cu un an.

Virginie Viard și Karl Lagerfeld au părăsit împreună compania în 1992 pentru a merge la Chloe și s-au întors la Chanel în 1997.

Virginie Viard și Karl Lagerfeld

Virginie Viard și Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld a murit la 85 de ani

Creatorul casei Chanel a murit marţi la vârsta de 85 de ani, anunţă Paris Match. El fusese internat de urgenţă luni seară la un spital din Paris. Karl Lagerfeld a fost marele absent la propriul show Chanel organizat în timpul Săptămânii modei de la Paris (15 – 24 ianuarie), iar reprezentanţii casei de modă au anunţat la acel moment că celebrul designer este „obosit'.

Citește și: Karl Lagerfeld: The Kaiser – Geniul excentric şi teribilist al modei

Citește și: Karl Lagerfeld cu barbă, o apariție de senzație la propria prezentare de modă

FOTO: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter