Daniela Marin, fosta soție a lui Gyuri Pascu, dezvăluiri despre regretatul actor la 6 ani de ani la moartea acestuia: "Să vă ferească Dumnezeu să..."

Publicat pe

Daniela Marin, fosta soție a lui Gyuri Pascu, a vorbit recent despre cariera și familia muzicianului și actorului. Regretatul artist s-a stins din viață în 2016, în urma unui infarct. Starea sa de sănătate era precară, acesta suferind de diabet. Avea 55 de ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Au trecut șase ani de la moartea îndrăgitului actor Ioan Gyuri Pascu. Artistul a încetat din viață la vârsta de 55 de ani, în 2016. Gyuri Pascu a divorțat de soția sa, Daniela Marin, după 17 ani de căsnicie. Această ruptură l-ar fi afectat foarte mult pe regretatul actor.

Daniela Marin, fosta soție a lui Gyuri Pascu, dezvăluiri despre regretatul actor la 6 ani de ani la moartea acestuia: "Să vă ferească Dumnezeu să..."Daniela Marin, fosta soție a lui Gyuri Pascu, dezvăluiri despre regretatul actor la 6 ani de ani la moartea acestuia: "Să vă ferească Dumnezeu să..."

Ioan Gyuri Pascu și Daniela Marin au împreună o fiică. În 2010, actorul declara că divorțul de fosta soție a fost unul amiabil. Iuliana Marciu a pregătit o ediție specială „Destine ca-n filme', pentru a aminti publicului de regretatul artist. Printre invitați se află și fosta sa soție, Daniela Marin.

Citește și: Ce decizie radicală a luat Sanda Ladoși, după moartea lui Bogdan Stanoevici și a lui Ioan Gyuri Pascu:”Straniu eveniment”

Citește și:Artistul Ioan Gyuri Pascu a murit la 55 de ani

Citește și: Alina Pușcaș a fost întrebată de copii ce face cu soțul în dormitor:'Le-am explicat destul de matur că…'

Citește și:Val de tragedii la MasterChef și Chefi la Cuțite.9 concurenți au murit în ultimii doi ani

Daniela Marin, fosta soție a lui Gyuri Pascu, dezvăluiri despre regretatul actor la 6 ani de ani la moartea acestuia

Ioan Gyuri Pascu, unul dintre cei mai apreciați artiști și actori de la noi din țară, s-a stins din viață la vârsta de 55 de ani, în 2016. Gyuri Pascu a făcut parte din grupul de comedie Divertis și a jucat în nenumărate producții cinematografice. La șase ani de la moartea acestuia, Iuliana Marciuc a pregătit o ediție specială „Destine ca-n filme', despre Ioan Gyuri Pascu.

Momentul va fi difuzat marți, 6 decembrie, iar printre invitați se numără și fosta lui soție, Daniela Marin. Aceasta a făcut dezvăluiri despre relația lor, cariera și familia artistului. Să vă ferească Dumnezeu de neiubire!', cu această urare actorul şi interpretul Ioan Gyuri Pascu încheia în ultimii săi ani de viaţă recitalurile şi concertele în care era invitat.

Daniela Marin: „Neiubirea nu înseamnă urmă, înseamnă să nu fii conștient de iubire”

Cei care l-au cunoscut, l-au iubit și apreciat, vor avea ocazia de urmări momente din programele în care Iona Gyuri Pascu juca împreună cu trupa Divertis. De asemenea, publicul va urmări și momente emoționante și pline de nostalgie. Fosta soție a lui Gyuri Pascu va defini „iubirea”.

„Neiubirea nu înseamnă ură, înseamnă să nu fii conştient de iubire şi să nu trăieşti în iubire. Neiubirea la asta se referea. Să vă ferească Dumnezeu să staţi închişi şi să nu ştiţi, să nu cunoaşteţi şi să nu vă deschideţi iubirii', a explicat Daniela Marin.

Ioan Gyuri Pascu a murit la vârsta de 55 de ani

Ioan Gyuri Pascu avea să se lanseze în muzică în 1977, iar timp de 20 de ani a abordat diverse stiluri, printre care rock, pop, blues și reggae. A făcut parte din grupul umoristic Divertis și a jucat în filme de lung metraj. De asemenea, Gyuri Pascu a mai jucat în piese de teatru precum  „Take, Ianke și Cadîr' și a particiat la emisiuni radio și a scris volume.

În 2010, Gyuri Pascu a divorțat de Daniela Marin, după 17 ani de căsnicie. Cei doi au impreună o fiică, Ana Iarina. Moartea actorului a provocat multă durere în viețile celor care l-au cunoscut și îndrăgit.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter