De aceea i se spune sexy-impresara! Anamaria Prodan poartă rochii mini precum adolescentele și arată incredibil de bine!

Publicat pe

Anamaria Prodan este cunoscută în lumea mondenă drept sexy-impresa, și pe bună dreptate. Soția lui Reghecampf reușește mereu să aibă apariții care atrag toate privirile. Așa a făcut și de data aceasta când a purtat o rochie foarte scurtă! 

Anamaria Prodan își uimește fanii în fiecare zi. De data aceasta, sexy-impresara a purtat o ținută inedită. Ea a îmbrăcat o rochie foarte scurtă care i-a lăsat la vedere picioarele bine tonifiate. A asortat o pereche de pantogi de brand și o geantă de zeci de mii de euro.

Pare destul de provocatoare, de sexy. Fanii au au reacționat când au văzut imaginile: „Ce bunăciune de femeie! (…) Bună rău (…) Frumoase picioare” 

Unii dintre ei au întrebat chiar și ce dietă a ținut pentru a arăta așa de bine.

De aceea i se spune sexy-impresara! Anamaria Prodan poartă rochii mini precum adolescentele și arată incredibil de bine!De aceea i se spune sexy-impresara! Anamaria Prodan poartă rochii mini precum adolescentele și arată incredibil de bine!

Dieta cu care Anamaria Prodan a slăbit 15 kilograme

Deși pare o dietă drastică Anamaria Prodan susține că nu este deloc așa și că ei i-a plăcut foarte mult. Vedeta a renunțat la mâncare și a băut doar sucuri pe care le-a făcut la blender. În fiecare zi, Anamaria Prodan trebuia să bea câte doi litri de suc, însă în ultimul timp aceasta nu mai putea să-l bea pe tot.

Eu dacă îmi doresc ceva nu-mi stă nimic în cale! Este o dietă prin care toţi sportivii mari ai lumii slăbesc. Nu am mai mâncat solid absolut nimic, doar sucuri. Nu e dificil, pentru că organismul de aia are nevoie. De vitamine. S-a curăţat tenul, am slăbit frumos. Am băut sucuri de spanac amestecat cu kale, cu ginger, cu portocale cu sucuri naturale. Aveam doi litri de suc, în ultima perioadă nici nu mai puteam să-l beau pe tot. Poate beam un litru pe zi. Şi apă, foarte multă apă. Aveam non-stop sucul în mână. Dacă mă opream undeva, îl puneam la frigider’, a declarat Anamaria Prodan într-o emisiune de televiziune.

FOTO: Facebook, Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter