Giulia, schimbare radicală de look. Artista și-a vopsit părul roz

Publicat pe

Giulia a dovedit că are curaj încă din clipa în care s-a tuns scurt. Artista și-a făcut o schimbare radicală de look și s-a vopsit roz. Giulia Anghelescu a fost brunetă, blondă, șatenă, iar acum este roz.

Giulia ne-a surprins cu o schimbare de look în această primăvară. Artista s-a vopsit roz, iar noua culoare o prinde de minune. Vedeta este tipul de femeie care are curaj atunci când vine vorba de schimbările de look.

Giulia Anghelescu a șocat pe toată lumea atunci când a decis să renunțe la părul scurt. Artista a fost brunetă, roșcată, șatenă și blondă și este obișnuită cu schimbările de look radicale. Giulia are atitudine, iar asta o ajută enorm atunci când alege să se lase pe mâna hair stylist-ului.

Vedeta este plină de viață și este una dintre cele mai cool mămici pe care le știm.

Giulia, schimbare radicală de look. Artista și-a vopsit părul rozGiulia, schimbare radicală de look. Artista și-a vopsit părul roz

Citește și: Giulia s-a lăsat pe mâna medicului estetician: 'Nu o să arăt ca venind de la muzeul figurilor de ceară'. Iată rezultatul!

Citește și: Giulia a fost înșelată, dar crede că infidelitatea se tratează: 'Am fost pusă în situația asta' / EXCLUSIV

FOTO: Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter