De ce a apelat Dana Rogoz la psiholog după ce a devenit mamă: "Am tot adunat multe, fără să..."

Publicat pe

La 36 de ani, Dana Rogoz mărturisește, fără rezerve, că a apelat la psiholog… Asta deși are o carieră de invidiat, un soț iubitor și doi copii superbi. Cu toate acestea, momentele dificile prin care a trecut de-a lungul timpului, dar și anxietățile trăite după ce a devenit mamă au amprentat-o și au făcut-o să caute ajutor specializat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Dana Rogoz mărturisește că a apelat la psiholog după ce a născut primul copil, deoarece se confrunta cu niște probleme mai vechi care nu-i dădeau pace. Iar maternitatea și noile temeri resimțite în calitate de proaspătă mămică îi accentuau anxietatea.

Dana Rogoz a mers la psiholog după ce a născut

Dana Rogoz și soțul ei, Radu Dragomir, sunt împreună de 17 ani și formează unul dintre cele mai trainice cupluri din showbiz. Cei doi au împreună doi copii superbi, iar în pozele din socia media sunt mereu veseli, vedeta nelăsând să se vadă că ar fi avut vreodată vreodată necazuri. În spatele zâmbetului Danei însă se află niște probleme pe care vedeta a decis să nu le mai ascundă. Tocmai de aceea, Dana a vorbit pe larg despre asta pe blog. Ea a mărturisit că, inițial, cei din jur s-au mirat când a adus în discuție psihologul.

„Într-adevăr, întotdeauna am transmis celor care nu îmi sunt foarte apropiați senzația că am mereu foarte mare încredere în mine și că sunt mereu un om vesel și optimist. Că n-am efectiv nicio problema'. M-am protejat. Și am adunat, și am adunat, și am tot adunat multe, fără să le las să iasă niciodată la suprafață”, a scris Dana Rogoz.

Citește și: Miss Universe România 2021, implicată fără voia ei într-un scandal cu droguri: „Nu încurajează ceea ce a făcut acel băiat”

Citește și: O mai ții minte pe Kassandra din telenovela cu același nume?Cum arată și cu ce se ocupă acum

Citește și: Adela Mărculescu, despre debutul ca actriță:„Au fost probleme, mama era de partea mea, tata…/ EXCLUSIV

Citește și: Oana și Viorel Lis au fost externați din spital după infecția cu COVID-19: „Nu am crezut că o să ne revenim'

Și, într-adevăr, mesajul pe care îl transmitea în social media era diferit de sentimentele care o încercau și care, în cele din urmă, au trimis-o la terapeut.

„Aveam coșmaruri în fiecare noapte. Mă rog, mereu am fost colegă cu coșmaruri mișto, încă de prin liceu, dar în perioada aceea, după ce tata murise de câteva luni, cu Vlad bebeluș, le-am luat ca pe un semnal de alarmă. Am zis hai să văd totuși ce e cu nopțile astea agitate, ce e cu mine, cu doliul pentru tata, cu noua postură de mamă.

Aveam atâtea întrebări, de fapt, că nici nu știam la prima ședință de terapie din viața mea ce să îi spun mai întâi psihoterapeutului. Cu ce să încep. Abia după multe ședințe am realizat că, în sfârșit, îmi dau ocazia să trec printr-un proces de autocunoaștere, de multe ori al naibii de dureros, dar extrem de necesar. Și cu cât au trecut anii, mai ales în raport cu Vlad, iar acum cu Lia, am înțeles că terapia a fost cel mai bun cadou pe care am putut să mi-l fac', a dezvăluit Dana Rogoz pe blogul ei.

„Am mers câțiva ani la terapeut”

Din dorința de a sparge tabuurile și de a învinge prejudecățile, Dana Rogoz a făcut un act de normalitate, vorbind deschis despre trăirile sale, încercând prin asta să încurajeze oamenii să nu mai considere mersul la psiholog un subiect delicat. De altfel, vedeta a povestit că a mers câțiva ani la terapeut și contină să-i ceară sfaturi.

„Pentru gestionarea relațiilor pe care le am cu copiii mei, continui și acum să cer sfaturi terapeutului. Simt că îmi fac un cadou de fiecare dată când apuc să îmi programez o ședință, pentru că, în sfârșit, pot să descarc ce am mai adunat.

Ultima am făcut-o online, fiind în pandemie, acum vreun an cred. Inițial credeam că nu va funcționa dialogul online, dar abia după ce ședința s-a încheiat am realizat că nu am avut nicio problemă cu asta, adică nu am simțit nicio barieră în comunicare. Sigur, aveam deja o relație mai lungă cu terapeutul meu, dar, pe de altă parte, cred că ne-am obișnuit cu toții să comunicăm destul de mult la distanță, intrând mai ușor în profunzimi, chiar și când nu suntem față în față cu omul căruia ne destăinuim', a mai mărturisit Dana Rogoz. 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter