De ce a divorțat Laura Lavric: "Când a fost violent și mi-a tras o palmă, eu..."

Publicat pe

Laura Lavric este una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică populară, însă cuvântul iubire nu-și găsește locul atunci când vorbește despre fostul soț. Interpreta a dezvăluit că nu s-a căsătorit din dragoste, ci pentru că, la momentul repectiv, trebuia să se mărite… Iată ce dezvăluiri a făcut despre mariajul ei!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Recent, într-o emisiune TV, Laura Lavric a făcut niște dezvăluri neașteptate despre fostul ei soț și despre mariajul lor, care nu a fost unul bazat pe sentimente și, în cele din urmă, așa cum era de așteptat, s-a încheiat, cu un divorț. De altfel, artista a mărturisit că nu dragostea a fost cea care a determinat-o să-i spună DA partenerului ei.

De ce a divorțat Laura Lavric: "Când a fost violent și mi-a tras o palmă, eu..."De ce a divorțat Laura Lavric: "Când a fost violent și mi-a tras o palmă, eu..."

De ce a divorțat Laura Lavric de soț

Puțini știu acum că, în vremurile comuniste, era foarte dificil să primești o casă de la stat, iar ca să-ți faci buletin în altă localitate era aproape imposibil, așadar au fost nenumărate situații în care au existat căsătorii aranjate… Nici Laura Lavric nu a făcut excepție atunci când a venit vorba despre dobândirea unei locuințe, așadar artista a făcut un compromis, mărturisind că nu s-a căsătorit din dragoste.

Citește și: Câți bani cere Laura Lavric pentru a cânta la o nuntă: „Cine mă vrea să deschidă punga'

Citește și: Scandalul dintre Laura Lavric și sora ei continuă: „M-am îmbolnăvit din cauza șocului'

Citește și: Ce dietă ține Lavinia Pîrva, după ce a slăbit 30 de kilograme: „Dacă mănânc seara…'

Citește și: Viața campioanei la scrimă Ana Maria Brânză, după retragerea din activate:Corpul meu îmi spunea: gata! Stop! Am nevoie să mă odihnesc!’ / EXCLUSIV

„Cei de la Ansamblu mi-au spus: «Dacă te căsătorești, îți dăm apartament, dacă nu, îți dăm garsonieră.» Iar eu, când am auzit… La mine nu a fost o căsătorie din dragoste. Pentru mine a fost pentru că trebuia să mă mărit. Fostul meu bărbat era de-o comoditate bolnăvicioasă. Vreau să spun că așa ceva nu se poate',  a povestit Laura Lavric la Etno TV.

Din nefericire, mariajul artistei, unul lipsit de dragoste încă de la început, s-a deteriorat pe parcurs, Laura Lavric dezvăluind că soțul ei nu numai că o jignea, ci devenise și violent.

„Fostul meu bărbat m-a și jignit spunându-mi «Ce ai, să ajungi tu ca Maria Tănase? Că și așa n-ai talent». Jigniri din acestea pe care eu nu le-am uitat.

A spus cuvinte și mai urâte, dar nu pot să le zic. Când a fost violent și mi-a tras o palmă, eu i-am tras 10. Eu nu suport violența. M-a jignit și asta a fost cea mai mare violență', a mai dezvăluit artista.

De ce nu s-a recăsătorit artista

Laura Lavric (75) a divorțat de soț acum mai bine 25 de ani și, chiar dacă a mai avut relații de-a lungul timpului, dar și o mulțime de admiratori, nu s-a mai recăsătorit.

'Destinul! Nu poți să-l păcălești niciodată! Ce ti-e scris în frunte e pus. Și dragostea este un destin. Eu am mai avut câte o relație, că sunt despărțită de 25 ani. Am avut o cunoștință din New York care era inginer la fabrică de avioane, nu era însurat, un bărbat bine, era din Cluj, mi-a propus să rămân acolo. Eu? Niciodată! Nu l-am iubit. Până la urmă, știi ce rezistă? Înțelegerea și proiectele pe care vrei să le faci împreună, ajutor reciproc. Dragostea oricum dispare că nu poți să iubești că la 20 ani', a povestit Laura Lavric la Folclorul sub lupă.

Mai în glumă, mai în serios, artista a făcut și portretul-robot al unui potențial partener de viață.

'Să fie mai tânăr că mine, dar nu cu mult, să fie mai deștept, ca, dacă am lacune să mă ajute, să aibă bani măcar cât mine, ca să ne compensăm, și să nu miroasă a transpirație sau să-i miroasă gura, că nici nu face un pas să intre în casă, de la ușă îi fac vânt: du-te și te spală, răpănosule!', a mai spus artista, la Etno tv.

'Sunt bine așa, fără hormoni!', a conshis artista.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter