De ce a plecat, de fapt, Ioana Petric de la Cronica Cârcotaşilor: "E o decizie pe care am întors-o pe toate părțile"

Publicat pe

De ce a plecat, de fapt, Ioana Petric de la „Cronica Cârcotaşilor'. După 15 ani petrecuți în familia Prima TV, Ioana Petric a decis să se retragă de la cârma show-ului Cronica Cârcotașilor. Anunțul a fost făcut de vedetă pe rețelele sociale, iar apoi a revenit și cu un mesaj legat de motivul pentru care a luat această decizie!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

După 15 ani petrecuți la Cronica Cârcotașilor, Ioana Petric a decis să se retragă și a făcut anunțul prin intermediul unui anunț pe rețelele sociale. La momentul respectiv, vedeta de televiziune spunea că nu a fost dată afară, ci motivul pentru care a decis să plece a fost legat de faptul că vrea să evolueze profesional.

De ce a plecat, de fapt, Ioana Petric de la Cronica Cârcotaşilor: "E o decizie pe care am întors-o pe toate părțile"De ce a plecat, de fapt, Ioana Petric de la Cronica Cârcotaşilor: "E o decizie pe care am întors-o pe toate părțile"

Ulterior, Ioana Petric a revenit cu un mesaj și a dezvăluit mai multe despre plecarea ei de la Cronica Cârcotașilor, după 15 ani.

Citește și: Ioana Petric, de la Cronica Cârcotașilor, direct pe scena de teatru: „La bază, am studii juridice'

Citește și: Ioana Petric a plecat de la Cronica Cârcotașilor după 15 ani: „Nu m-a dat nimeni afară…”

Citește și: Ileana Ciuculete ar fi împlinit 70 de ani. Fiul artistei face dezvăluiri emoționante: „Mi-e dor de ea ca om, ca mamă, ca artist’

Citește și: Anda Adam face acuzații la adresa proprietarilor casei din Bragadiru, de unde a fost evacuată: „Cu Eveline lângă mine, m-a înjurat. Mi-am bagat banii acolo ca să o vândă el mai scump

De ce a plecat, de fapt, Ioana Petric de la „Cronica Cârcotaşilor'

Cu doar câteva zile înainte de noul sezon Cronica Cârcotașilor, Ioana Petric și-a anunțat plecarea din familia Prima TV. Vestea a luat pe toată lumea prin surprindere, însă aceasta a revenit cu un mesaj și le-a spus urmăritorilor motivul pentru care a decis să facă această schimbare.

„Ultimele zile au fost intense. Valul de susținere venit din partea voastră a fost de-a dreptul copleșitor. Am citit fiecare gând, fiecare mesaj în parte și m-a emoționat până la lacrimi bunătatea și sinceritatea cu care mi-ați scris.

Faptul că prin munca mea am reușit să ating atâtea inimi îmi aduce o satisfacție enormă, iar dragostea pe care am simțit-o venind de la voi îmi dă putere și mă motivează să merg înainte cu încredere.

Cu atâta energie pozitivă asupra mea, sunt sigură că se vor întâmpla doar lucruri bune. Realizez totuși că multă lume nu găsește o logică în spatele plecării mele și pentru că în ultimele zile au apărut diverse întrebări, simt nevoia să răspund la câteva dintre ele', a spus Ioana Petric, pe Instagram.

„Nu e nici o criză a vârstei”

În timp ce unii au crezut că Ioana Petric a plecat de la Prima TV pentru că vrea să se căsătorească, alții au fost ceva mai răutăcioși. Astfel, aceasta a decis să clarifice situația și a mărturisit că a plecat pentru că simțea nevoie să evolueze.

„De ce? Cu siguranță nu ca să mă marit, cel puțin din câte știu eu. Dar, recunosc, m-a amuzat teribil ipoteza asta. Nu e nici o criză a vârstei, că e o decizie pe care am întors-o pe toate părțile și am calculat-o bine.

Am stat, am pus totul pe foaie, unde sunt, ce simt și unde vreau să ajung și am realizat că sunt într-o zonă de confort care mă ține la distanță de obiectivele mele. Am nevoie de o nouă provocare.

Așa am ajuns la concluzia că e mai înțelept să dau acum un pas în spate, pentru ca în viitorul apropiat să pot face un pas și mai mare înainte', a completat fosta vedetă de la Prima TV.

sursă foto- Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă