De ce a plecat Irisha de la Neatza cu Răzvan și Dani: "Am fost nevoită să renunț la ceva...". Flavia Mihășan a înlocuit-o

Publicat pe

Fanii ei și ai emisiunii au observat cu siguranță că Irisha a dispărut de ceva vreme de la Neatza cu Răzvan și Dani… Simpatica prezentatoare nu mai apare de aproape o lună de zile în emisiune, în schimb o altă prezență foarte iubită, Flavia Mihășan, a revenit în emisiunea matinală. Iată care este motivul pentru care Irisha a ales să plece de la Neatza!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Irina Ceban sau Irisha, după cum o știu fanii, a plecat de la emisiunile duminicale Neatza cu Răzvan și Dani, din cauza proiectelor profesionale pe care trebuia să le acopere. În locul ei a venit, de fapt, a revenit, Flavia Mihășan, una dintre cele mai iubite prezentatoare de la Neatza. Iată care este motivul pentru care Irisha a făcut această alegere neașteptată!

De ce a plecat Irisha de la Neatza cu Răzvan și Dani: "Am fost nevoită să renunț la ceva...". Flavia Mihășan a înlocuit-oDe ce a plecat Irisha de la Neatza cu Răzvan și Dani: "Am fost nevoită să renunț la ceva...". Flavia Mihășan a înlocuit-o

De ce a plecat Irisha de la Neatza cu Răzvan și Dani

La 35 de ani, Irisha le-a făcut aproape pe toate – de la muzică și modelling până la participarea la show-uri de televiziune. Mai nou, postura de prezentatoare i s-a potrivit mănușă, însă Irisha a decis să plece de la Neatza cu Răzvan și Dani.

„Am plecat pentru că mi se suprapunea programul de la Antena 1 cu mai multe proiecte. Așa că nu mai puteam merge și la filmările de acolo. Fac styling pentru diverse videoclipuri, lucrez cu diverși artiști și cu reviste de specialitate. Și atunci, pentru că acest job îmi ocupă mult timp, am fost nevoită să renunț la ceva… Și am renunțat la emisiune', a explicat, în exclusivitate pentru Click!, Irisha.

Citește și: Flavia Mihășan a respins patru bone:’Nu au trecut testul’. Ce pretenții are fosta asistentă de la Neața

Citește și: Flavia Mihășan regretă că nu-și poate vizita părinții, care locuiesc în Italia de ani buni:’Cel mai tare mă sperie gândul că unii oameni nu au înțeles nimic din experiența asta’ / INTERVIU

Citește și: Cum arată Flavia Mihășan după ce și-a făcut o operație estetică prin care și-a tăiat pleoapele: „A durat 25 de minute operația

Citește și: Ce spune Flavia Mihășan despre nunta cu Marius Moldovan, după 5 ani de relație: „Mi se pare ceva foarte mult'

De fapt, Irisha nu exclude o revenire în televiziune, însă momentan se axează pe fashion nu întâmplător – cu siguranță, fanii își amintesc că ea a ieșit pe locul 3 la Bravo, ai stil!

 „E mult spus am renunțat, nu am renunțat la tv, doar că am luat o pauză. Recent l-am îmbrăcat pentru trei videoclipuri pe Emilian, am lucrat cu Nicoleta Nucă, cu Radu Ștefan Bănică junior. Pot spune că am fost la «Bravo, ai stil!» și asta mă califică în acest domeniu. În plus, am făcut o școală de styling, tot aici în România, dar și una în Statele Unite ale Americii', a mai spus ea.

De altfel, moda nu este singurul lucru care o pasionează pe Irisha. „Cât despre proiectele personale, chiar zilele trecute am ieșit din studioul de înregistrări, unde am făcut o piesă foarte drăguță și sper să vină momentul și să o lansez', a mai zis Irisha pentru Click.

Flavia Mihășan s-a întors la Neatza

Plecarea Flaviei Mihășan de la Neatza, acum mai bine de trei ani, i-a întristat pe fanii emisiunii, care au așteptat cu nerăbdare ca ea să se întoarcă. Flavia are acum doi copii, în vârstă de 3 ani și 1 ani și jumătate, de creșterea cărora s-a ocupat, însă a venit momentul să se reîntoarcă la TV. Fosta asistentă de la Neatza cu Răzvan și Dani prezintă acum rubrica meteo la Super Neatza de Weekend.

„Am lipsit multă vreme. Mult, dar cu motivele cele mai întemeiate din lume. De ceva timp însă, am simțit că mă pot desprinde ușor, ușor de rutina cu care m-am obișnuit în ultimii ani, așa că am trimis o intenție în Univers și am revenit în echipa „Neatza cu Răzvan și Dani'.

De aici încolo ne vom vedea mult mai des și abia aștept! Mulțumesc pentru toate mesajele pe care mi le-ați trimis și de energia frumoasă pe care mi-ați transmis-o… mi-a folosit maxim, pentru că am avut mari emoții azi', a scris Flavia Mihășan pe Instagram.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă