La ce metodă inedită apelează Flavia Mihășan pentru a-și educa copiii: "Sunt foarte receptivi"

Publicat pe

La ce metodă apelează Flavia Mihășan pentru a-și educa copiii. Flavia Mihășan este mămica a doi băieți, cărora le dică o bună parte din timp. Fosta asistentă TV a dezvăluit cum i-a învățat pe micuți să-și însușească cât mai bine sfaturile pe care oferă acestora. Vedeta a dezvăluit că băieții ei sunt foarte receptivi, așa că este nevoie ca ea să fie foarte atentă la un anumit aspect.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

La ce metodă apelează Flavia Mihășan pentru a-și educa copiii, Carol, în vârstă de trei ani, și Tudor, de un an și jumătate. Flavia Mihășan s-a retras o vreme din lumina reflectoarelor pentru a se concentra pe viața de familie. Vedeta a fost una dintre asistentele de la matinalul de succes „Neața cu Răzvan și Dani”, însă acum rolul ei principal este acela de mămică pentru cei doi fii ai ei. Vedeta se străduiește să le ofere o educație cât mai bună, dar și să comunice cât mai bine cu micuții. Aceasta a dezvăluit ce metodă pune adesea în aplicare, când vine vorba de băieții ei.

La ce metodă inedită apelează Flavia Mihășan pentru a-și educa copiii: "Sunt foarte receptivi"La ce metodă inedită apelează Flavia Mihășan pentru a-și educa copiii: "Sunt foarte receptivi"

La ce metodă inedită apelează Flavia Mihășan pentru a-și educa copiii

Flavia Mihășan este o mămică fericită, însă aceasta nu înseamnă că nu are parte și de provocări când vine vorba de educația celor doi copii. Vedeta și partenerul ei de viață au fost foarte încântați când au devenit părinți. Frumoasa mămica încearcă să petreacă cât mai mult timp cu Tudor și Carol și a observat că aceștia sunt receptivi la fiecare gest al ei. De aceea, Flavia Mihășan a dezvăluit că sfaturile pe care le oferă copiilor le urmează și ea, ca micuții să o ia drept exemplu.

Cei mici imita tot ce faci, nu ce le zici lor să facă și cu asta mă confrunt eu zilnic. Daca eu le zic ceva contează să fac ce le zic lor. Ei sunt foarte receptivi și chiar daca nu sunt atenți și nu au atenția îndreptată spre tine, ei văd oricum tot. Daca mergem în parc și o luam pe un drum pe care acum multe luni am luat-o spre medic, Carol știe. Și îmi amintesc că da, am fost…Cred că este important ca eu să fac tot ce le spun eu să facă” a dezvăluit Flavia pentru Wownews.ro.

Citește și: Flavia Mihășan a respins patru bone:'Nu au trecut testul'. Ce pretenții are fosta asistentă de la Neața

Citește și: Flavia Mihășan regretă că nu-și poate vizita părinții, care locuiesc în Italia de ani buni:'Cel mai tare mă sperie gândul că unii oameni nu au înțeles nimic din experiența asta' / INTERVIU

Citește și: Denisa Răducu ar fi împlinit 33 de ani astăzi. Mesajul transmis de tatăl artistei: „Ceva mai dureros nu există'

Citește și: Fiul lui Mădălin Ionescu a împlinit 19 ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis Cristina Șișcanu: „La mulți ani, băiatul meu cu destin special”

Flavia Mihășan, despre cel de-al treilea copil

Flavia Mihășan a recunoscut că cei doi băieți, Tudor și Carol o solicită foarte mult, deoarece sunt foarte năbădăioși. Deși i-a trecut prin minte cum ar fi dacă ar avea și o fetiță, vedeta recunoaște că nu mai are de gând să mai facă un copil. Flavia a adăugat că este foarte recunoscătoare pentru familia pe care o are și că este un vis devenit realitate.

De fiecare dată când merg în parc și văd fetițe de aceleași vârste, câte de drăguțe sunt și cât de drăguț se joacă și cum nu cad și se lovesc și iar cad și se lovesc și așa mai departe 24 de ore din 24, mi-ar plăcea. Însă, nu cred că o să se mai întâmple. Pentru noi, formula de doi copii și în special doi băieți este ce ne-am dorit și nu…Cel puțin în momentul ăsta este foarte bine așa cum e.„, a menționat Flavia Mihășan pentru Wownews.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter