De ce a plecat Mihai Bendeac de la Iumor. Delia: "Nu a mai vrut să vină..."

Publicat pe . Actualizat Luni, 17 octombrie 2022, 15:08

De ce a plecat Mihai Bendeac de la Iumor. Mihai Bendeac a decis să plece de la Iumor, după mai mulți ani în care a ocupat postul de jurat. Actorul nu a oferit prea multe detalii, însă mai multe zvonuri legate de plecarea lui au apărut în mediul online. Delia a făcut și ea primele declarații despre subiectul momentului!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Timp de mai mulți ani, Mihai Bendeac a fost jurat în emisiunea „iUmor’, alături de Delia și Cheloo. La mijlocul lunii septembrie, actorul a renunțat la colaborarea cu Antena 1, în urma unui conflict cu producția show-ului, fiind încoluit de Costel Bojoc, cunoscut pentru numerele sale de stand-up.

Până la momentul actual, actorul nu a oferit vreo informație despre scandalul cu Antena 1, dar nici despre decizia de a părăsi emisiunea de umor. Totuși, recent, Delia a făcut un LIVE, pe contul său de socializare, iar, printre altele, a vorbit și despre plecarea lui Bendeac de la Iumor. Iată declarațiile făcute de aceasta!

Citește și: Costel Bojog, prima declarație după ce i-a luat locul lui Mihai Bendeac la iUmor:'N-am scăpat de roast-urile usturătoare, dar…'

Citește și: Ce se întâmplă cu Mihai Bendeac, după plecarea de la iUmor. Managerul actorului:„Există un contract juridic. În niciun caz nu se pune problema…'

Citește și: Cine este și cum arată soția lui Mihai Morar.Gabriela i-a dăruit trei fete prezentatorului TV

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă fiul lui Cristian Țopescu.Sebastian are 23 de ani și este pasionat de modă

De ce a plecat Mihai Bendeac de la Iumor

Delia a făcut un Live pe Tiktok, iar, printre multe subiecte abordate, a vorbit și despre plecarea lui Mihai Bendeac de la Iumor. Deși nu a vrut să ofere prea multe detalii, aceasta a dat de înțeles că pe fostul ei coleg l-ar fi deranjat mai multe lucruri și ar fi mai refuzat să participe la filmări.

„De ce nu mai e Bendeac la iUmor? Întrebați-l pe el. Practic, nu a mai vrut să vină pentru că l-au deranjat anumite lucruri. A și spus omul câteva sau nu știu dacă a spus. Nu a mai vrut să vină. Este fiert, a fost fiert să nu mai vină, efectiv', a declarat Delia Matache pe TikTok.

Managerul lui Mihai Bendeac, primele declarații despre plecarea actorului de la Iumor

Dacă în primă fază s-ar fi spus că ar fi existat un conflict între Mihai Bendeac și Cheloo și acesta ar fi fost și motivul plecării, apoi au apărut informații conform cărora actorul ar fi avut un scandal cu producătorii emisiunii care ar fi vrut să publice o înregistrare pentru care Mihai nu și-ar fi dat acordul.

Ulterior, managerul vedetei a oferit mai multe informații despre subiectul momentului.

„Suntem sub contract cu Antena 1, nu putem spune nimic momentan despre proiectele viitoare. În niciun caz nu se pune problema plecării lui la un alt trust. Ca de fiecare dată, vom avea mai multe proiecte, dar nu vă pot spune pentru că există un contract juridic.

La teatru, Mihai joacă într-o piesă nouă cu George Mihăiță, Desculț în parc. E un artist foarte mare și are în plan și alte proiecte’a declarat Monica Munteanu.

sursă foot- Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton