De ce a refuzat Gina Pistol să prezinte America Express: "Cum să ratez să..."

Publicat pe

De ce a refuzat Gina Pistol să prezinte America Express. Concurenții din America Express au ajuns deja la destinație, ceea ce înseamnă că au început filmările pentru noul sezon. Deși toată lume se aștepta ca Gina Pistol să revină pe micile ecrane, se pare că iubita lui Smiley a refuzat și de data aceasta să fie la cârmă emisiunii. Iată care este motivul!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

De ce a refuzat Gina Pistol să orezinte America Express. În cel de-al cincilea sezon, Asia Express se transformă în America Express, iar pe Drumul Aurului vor porni 9 perechi de vedete, care își vor testa limitele. Se pare că și sezonul acesta va fi prezentat de Irina Fodor, cea care i-a ținut locul Ginei Pistol în perioada în care aceasta în concediu prenatal.

De ce a refuzat Gina Pistol să prezinte America Express: "Cum să ratez să..."De ce a refuzat Gina Pistol să prezinte America Express: "Cum să ratez să..."

De ce a refuzat Gina Pistol să meargă la America Express. Invitată la Pro FM România, simpatica prezentatoare a spus care a fost motivul pentru care a decis să rămână acasă și să refuze proiectul de la Antena 1. Iată declarațiile vedetei!

Citește și: Asia Express devine America Express – Drumul Aurului.În ce țări se filmează emisiunea și cine o prezintă

Citește și: Puya va participa la America Express.Încep deja filmările pentru show

Citește și: Drama lui Alex Delea de la Survivor:’Tata a ales să nu participe în viața mea’

Citește și: Alina Sorescu, după ce s-a spus că Alexandru Ciucu și-ar fi dorit o împăcare:„Lucrurile încă nu s-au clarificat

De ce a refuzat Gina Pistol să prezinte America Express

De ce a refuzat Gina Pistol să prezinte America Express. Asia Express se transformă în America Express. Drumul Aurului va duce 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri. Deși toată lumea se aștepta ca noul sezon să fie prezentat de Gina Pistol, așa cum au fost primele trei sezoane, se pare că Irina Fodor va fi la cârma emisiunii.

Invitată la Pro FM, iubita lui Smiley a spus că a refuzat să prezinte noul sezon de la America Express, întrucât vrea să fie alături de fetița ei în această perioadă, să-i audă primele cuvinte și să îi observe fiecare schimbare.

Când ești acasă cu copilul mult timp, simți nevoia să te duci până la piață, știi. După ce ajungi la piață… băi, stăteam la semafor și zic: Doamne, ce îmi lipsește copilul. Aveam flash-uri cu zâmbetul ei, cu mirosul ei. Și ajungeam la platou și stăteam câteva ore și ziceam: Doamne, ce dor îmi e de copil. Ce fac eu, cum să mă duc eu în Asia? Cum să ratez eu primele cuvinte ale copilului? Cum să explic eu unui copil care are nevoie de mamă că eu lipsesc două luni de zile? Ceea ce înseamnă foarte mult. Copilul, acum, în etapa în care este, se schimbă de la o săptămână la alta. Ea, față de cum era în urmă cu o săptămână, parcă e alt copil. Crește, are niște salturi de creștere foarte mari. Cum să ratez eu aceste momente? Cum să nu fiu alături de ea?', a explicat ea.

Totodată, micuța Josephine merge peste tot cu părinții ei. Chiar și atunci când Smiley are un concert în afara țării, iubita și fiica lui sunt tot timpul cu el.

„Noi suntem și foarte împreună. Eu, când am treabă în afară țării, ele vin după mie. La studio, mie îmi place foarte mult să vină cu mine. Ne-am și învățat toți trei împreună. Și vedem care e starea ei de spirit atunci când suntem toți trei. Ea nu are nevoie de mai mult în momentul de față. Decât de hrană și de dragoste. Când suntem împreună e de neprețuit', a declarat cântărețul.

sursă foto- Facebook, Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter