De ce a renunțat Mihai Morar la televiziune, după mai bine de 10 ani: „A fost un sentiment de eliberare”

Publicat pe

De ce Mihai Morar nu s-a mai întors în televiziune. Timp de 10 ani, Mihai Morar a prezentat emisiunea „Răi da buni' de la Antena Stars. Deși se bucura de un succes uimitor, moderatorul a ales să renunțe la cariera sa în televiziune. Acesta s-a axat pe job-ul de la radio, dar și pe proiectele sale personale. Acum, el a mărturisit de ce nu a vrut să apară din nou în formatul pe care îl gestiona de ani buni.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Mihai Morar este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de televiziune din România. Acesta nu doar că a apărut mai bine de 10 ani pe micile ecrane, ci vocea sa răsună în fiecare dimineață la radio. Mai mult, el este autorul cărții „Despre sensul vieții'. Acesta s-a bucurat de un succes incredibil, însă de curând a renunțat la aparițiile sale televizate. După ce emisiunea lui și cea a lui Cristi Brancu au fost scoase din grila de programe din cauza pandemiei, prezentatorul nu a mai vrut să revină la Antena Stars.

În timp ce Mihai Morar a renunțat complet la aparițiile pe micile ecrane, Cristi Brancu a început o nouă emisiune pe Prima TV.

Citește și: Ce a dezvăluit Mihai Morar la trei ani de la moartea lui Andrei Gheorghe:„Nu am povestit niciodată'

Citește și: De ce s-au certat Șerban Huidu și Mihai Morar:„Am suferit foarte mult'

Citește și: Lavinia Pîrva a împlinit astăzi 37 de ani.Ce cadou a primit de la Ștefan Bănică

Citește și: Mihai și Elwira Petre, ceartă aprinsă în semifinala Asia Express:'Lasă-mă să vorbesc'

De ce a renunțat Mihai Morar la televiziune

În urmă cu un an, Antena Stars a decis ca emisiunea „Răi da buni' să fie scoasă din grila de programe pentru o lună. Mihai Morar a declarat că din momentul în care a părăsit platoul, a știut că nu se va mai întoarce. El a preferat să renunțe la televiziune și s-a axat atât pe radio, cât și pe proiectele sale personale.

„A fost un context pandemic. S-a luat decizia să avem o lună pauză, după lockdown. În momentul în care am ieșit din platou, eu am știut că nu o să mai calc niciodată acolo', a spus prezentatorul pe YouTube.

„A fost un sentiment de eliberare'

Mihai Morar consideră că ultima perioadă în televiziune nu a fost deloc relevantă. El a punctat faptul că s-a simțit eliberat după părăsirea showului. Mai mult, el subliniază că ultimul interviu important pe care l-a avut a fost cel cu Fulgy.

„A fost un sentiment de eliberare, faci lucruri pe care nu ți le dorești să le faci. Mă durea cel mai tare că nu mai era relevant. Ultimul lucru important pe care l-am făcut la TV a fost interviul cu Fulgy', a spus el.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter