Mihai și Elwira Petre, ceartă aprinsă în semifinala Asia Express:"Lasă-mă să vorbesc"

Publicat pe

Miha și Elwira Petre formează una dintre cele mai puternice echipe de la Asia Express. Cei doi au reușit să facă față provocărilor și să câștige multe amulete. Ce-i drept, stresul și oboseala și-au făcut simțită prezența, iar cei doi au avut o discuție aprinsă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Mihai și Elwira au rămas ultimii pentru că dansatoarea nu a putut să mănânce bulgărașii de brânză făcuți în ulei. Astfel, între cei doi a izbucnit o ceartă de zile mari, iar fiecare a venit cu argumentul său. Dansatorul s-a enervat când a văzut că celelalte echipe au pornit în cursă înaintea lor.

Mihai Petre nu s-a putut abține când a văzut că echipele formate din Cuza și Emi și Lidia și Estera Buble au plecat în cursă înaintea lui, așa că și-a descărcat furia pe soția sa, Elwira. Între cei doi s-au iscat discuții aprinse, dar într-un final, Mihai și-a înțeles partenera.

Citește și: Care e numele complet al lui Mihai Petre de la Asia Express:„Nimeni nu știa asta până acum'

Citește și: Cum a început poveste de iubire dintre Mihai Petre și Elwira. Sunt căsătoriți de 13 ani:”Ne-a fost foarte greu”

Citește și: Elwira și Mihai Petre, adevărul despre neînțelegerile de la Asia Express:„Au fost dăți în care…' / EXCLUSIV

Citește și: Ștefan Bănică nu a vrut ca fiul lui să participe la Te cunosc de undeva:„Bă, băiatule, ce statut ai tu?'

Mihai Petre și Elwira s-au certat în semifinala Asia Express

Mihai Petre și soția sa, Elwira au reușit să câștige multe curse, iar acum se află în semifinala Asia Express, alături de echipele formate din Cuza și Emi și Lidia și Estera Buble. Concurenților li s-a cerut pentru următoare probă să umple mai multe borcane cu un tip de bulgărași de brânză în ulei, după care, fiecare echipă trebuia să mănânce conținutul a două dintre ele.

Surorile Buble au plecat, spre surprinderea și supărarea lui Mihai. Acesta și-a dat seama că soția lui nu mâncase brânza din borcanul ei, motiv pentru care a izbucnit un conflict între cei doi. Elwira nu a mai putut să mai mănânce pentru că i se făcuse rău, iar în cele din urmă Mihai a mâncat restul bulgărașilor. „Lasă-mă să vorbesc! N-am putut să le înghit. Simțeam că mă sufoc. Mi s-au oprit undeva în gât', i-a spus Elwira Duda soțului ei în Asia Express, potrivit Spynews.ro.

Ulterior, dansatorul a recunoscut că proba a fost grea, chiar și în cazul lui. „Nu mă gândeam că o brânză poate să-mi facă probleme. Părea mult mai simplu decât la ochi de miel, limbă de miel, creier de miel. Uite că nu a fost”, a spus Mihai Petre.

Elwira Petre, declarație de dragoste pentru Mihai

În ediția trecută, concurenții au început să plângă. Irina Fodor le-a pregătit acestora o surpriză. Aflați în Israel, ultima țară de pe Drumul Împăraților, concurenții au fost rugați să citească scrisorile pe care le-au scris pentru colegii lor de echipă. Elwira Petre a reușit să emoționeze pe toată lumea până la lacrimi. Dansatoarea a citit o declarație de dragoste scrisă pentru soțul ei.

Niciodată nu m-am gândit că asta este aventura vieții noastre, niciodată nu m-am gândit că relația noastra poate să fie și mai puternică. Tu ești motivația mea, în brațele tale mă simt în siguranță.Îmi este foarte greu fără tine, de 20 de ani te iubesc și mă simt norocoasă că te-am găsit atât de departe în România. Sunt sigură că împreună putem muta munții, fără tine nu aș rezista. Dacă tu o să trăiești 100 de ani, eu vreau să trăiesc cu o zi mai puțin pentru că nu pot trăi fără tine', a spus Elwira Petre, în lacrimi, potrivit Wowbiz.ro.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter